Άρθρα - Συνεντεύξεις

Η εταιρεία LIFTEK, συνεχίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξη στον κλάδο της κατασκευής και εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων, σχεδιάζει και διαθέτει σύγχρονους ανελκυστήρες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για κάθε χρήση και τύπο κτιρίου σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Αναβατόρια υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας!

Σήμερα, επαγγελματικό κτίριο χωρίς αναβατόριο δε νοείται, είτε μιλάμε για ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafe – bar, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, super market, αποθήκες χονδρικής – λιανικής, τουριστικά καταλύματα, κλπ. Καθόλου τυχαία, καθώς τα αναβατόρια είναι αυτά που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη μεταφορά προϊόντων μεγάλου βάρους και προσώπων. Σας εξασφαλίζουν ευκολότερη μεταφορά φορτίων σε μικρότερο χρόνο και με περισσότερη ασφάλεια κατά την μεταφορά.

Φέρνοντας τη νέα εποχή των ανελκυστήρων στο σήμερα, η Liftek άνοιξε τις πόρτες της σε 4 νησιά των Κυκλάδων (Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο) πριν από 6 χρόνια. Η εταιρεία συνδυάζει απόλυτα την καινοτομία των σύγχρονων μοντέλων αναβατορίων με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

liftek advertorial 022023 foto

Στη Liftek δουλεύουμε μαζί σας σε όλα τα στάδια, από τον αρχικό σχεδιασμό και τις προδιαγραφές του έργου, την ανάπτυξη των σχεδίων των αναβατόριων έως την παράδοση του και μετέπειτα τη συντήρησή τους. Όλες οι λύσεις μας είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και συμμορφώνονται με τη νομοθεσία για τη μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία και άνεση.

Επιπλέον, επιλέγοντας τη Liftek, είστε σίγουροι ότι το έργο σας θα παραδοθεί εντός χρονοδιαγράμματος και εντός προϋπολογισμού.

Είστε μηχανικός, επαγγελματίας ή ιδιώτης; Ποια είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια επιλογής ενός αναβατόριου για εσάς; Αναζητάτε αναβατόριο για νέα εγκατάσταση ή θέλετε ανακαίνιση της παλιάς σας εγκατάστασης ασανσέρ; Εμείς ακούμε τις ανάγκες σας και έχουμε δημιουργήσει ειδικές λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας!

Στη Liftek διαθέτουμε όλους τους τύπους αναβατορίων :

  • Για φορτία – εμπορεύματα, κατάλληλα για τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων, τροχήλατων καροτσιών, παλετοφόρων, αποσκευών, κλπ.
  • Για φορτία – προσώπων, κατάλληλα για τη μεταφορά φορτίων συνοδεία ατόμων σε κλειστό θάλαμο.
  • Για τρόφιμα – ποτά, κατάλληλα για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΦΟΡΤΙΩΝ – CARGOLIFT

Κατασκευή αναβατορίου βαρέως τύπου. Με τη συγκεκριμένη κατηγορία ανελκυστήρα μπορείτε να μεταφέρετε κιβώτια, παλέτες, εμπορεύματα, τρόλεϊ σερβιρίσματος, τρόλεϊ μεταφοράς δίσκων – λαμαρίνας για ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία, κιβώτια ποτών και τροφίμων, εμπορεύματα προϊόντων super market και χονδρικού εμπορίου.

liftek advertorial 022023 foto2

ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΦΟΡΤΙΩΝ & ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ένα αναβατόριο φορτίων βαρέως τύπου που διαθέτει κλειστό θάλαμο και φωτοκύτταρα, κατάλληλο για τη μεταφορά ατόμων εκτός από τη μεταφορά εμπορευμάτων.

liftek advertorial 022023 foto3a

ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – DUMBWAITER

Αναβατόρια κατασκευασμένα από ανοξείδωτη λαμαρίνα κατάλληλα για τη μεταφορά φαγητών και ποτών σε κουζίνες εστιατορίων ή ξενοδοχείων και σε cafe – bar.

Η ιδανική λύση για επιχειρήσεις του κλάδου HO.RE.CA.

liftek advertorial 022023 foto4

Επικοινωνήστε με τη Liftek για να δημιουργήσετε έναν αναβατόριο για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Έχει μια λύση για εσάς!

Μπορείτε να επικοινωνήστε με τους ειδικούς της Liftek να συζητήσουμε αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές του έργου και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση για εσάς.

Οι Υπηρεσίες μας σε Μήλο, Πάρο, Νάξο, Μύκονο, Τήνο, Σύρο, Ίο, Σαντορίνη, Σίφνο

  • Συντήρηση ασανσέρ & επισκευή
  • Μελέτη & εγκατάσταση ανελκυστήρα
  • Ανακαίνιση & εκσυγχρονισμός ανελκυστήρα
  • Πιστοποίηση ανελκυστήρα & αδειοδότηση

🌐 www.liftek.gr

📍 Επτανήσου 13, Σύρος

☎️ 22810 77777

📧  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

liftek advertorial 022023 foto map