Μήλος

Άρθρα - Συνεντεύξεις

proponhths«Κύριοι,Για να κατασκευασθεί το πολύ δυνατό στάδιο της Μήλου τη δεκαετία του 1970,προφανώς υπάρχει παρελθόν στο Μηλέικο ποδόσφαιρο. Κοσμικό γεγονός του νησιού το 1970 ήταν ο πεζόδρομος – Καρόδρομο,ς κάθε Κυριακή απόγευμα, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα γι΄ αυτούς που θυμούνται! Και θυμούνται………

Πάμε στο παρόν. Παρόν θεωρώ και την εικοσαετία που μπήκε στο Κυκλαδικό ο Παμμηλιακός.

Κύριοι της Μήλου,

Τον Παμμηλιακό τον έβαλε στο Κυκλαδικό πρωτάθλημα ο Γενναδόπουλος Γεώργιος του Κων/νου. Μάρτυρες 2000 Μηλιοί στην πολιτική συγκέντρωση βουλευτών στο καφενείο του Ρίτσου στον Καρόδρομο.

Άρα έχουμε παρελθόν και παρόν με διαφορά τα τελευταία 20 χρόνια, παρουσία του πρώτου προπονητή, με γραφτή γνωμάτευση ότι έχει βγάλει 120 ταλέντα. Κύριοι, γνωρίζετε τον ορισμό ταλέντο?

Είμαι σίγουρος πως όχι! Γίνεται κατάχρηση!

Πάμε στον δεύτερο προπονητή. Δεύτερη χρονιά θέλει τα 8χρονα να σκέφτονται όπως τα 18χρονα.

Πολύ αντιπαιδαγωγική μέθοδος!

Πάμε στον τρίτο προπονητή με δηλώσεις

1) Να ξεφύγει ο Σύλλογος από το τοπικό

2) Να διδάξει επαγγελματική συνείδηση. Έτσι του είπαν οι «επιστήμονες» διαρκείας.

Κύριοι, ένας καλός προπονητής δεν κλείνεται σε ένα νησάκι 20 χρόνια, έχει και αυτός όραμα να ανέβει κατηγορία , να κάνει όνομα.

Αγαπητοί κύριοι. Να συστηθώ. Κατέχω δίπλωμα από το 1992 με συνεχείς ενημερώσεις με το χαρακτηρισμό ταλέντο προπονητή & παίχτη από τους καθηγητές των ΤΕΦΑΑ και παίχτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, διεθνείς.

Δεν διεκδικώ τίποτα. Γράφω για την ιστορία!

Τέλος, όλοι έχουν ταλέντο στα 25 χρόνια. Το δύσκολο είναι να έχεις ταλέντο και στα 60 χρόνια.

Με εκτίμηση,

Προπονητής ΟΥΕΦΑ

Γεώργιος Γενναδόπουλος»