Άρθρα - Συνεντεύξεις

kelly-kostoulia0118

Ο πλανήτης μας, βρίσκεται σε μια διαδικασία μεγάλης αλλαγής. Η συχνότητα της Συλλογικής Συνείδησης ανεβαίνει και οι εξελίξεις συμβαίνουν πολύ γρήγορα!

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω αυτά τα τρία χρόνια, θα βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα παλιών καταστάσεων και στην αποδέσμευση απο αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς, για να δημιουργηθεί το μονοπάτι όπου ο Αυθεντικός Εαυτός μας θα ξεκινήσει να εκφράζεται. Μέσα απο μια διαφορετική αντίληψη και βαθύτερη κατανόηση θα ξεκινήσει η Μεταμόρφωση σε αυτό που είμαστε πραγματικά.

Μπήκαμε σε μια περίοδο τελικής εκπαίδευσης και εξετάσεων, έτσι ώστε να εναρμονιστούμε με την καινούργια δόνηση του πλανήτη.

Θα γίνουμε πιο υπεύθυνοι και θα συνειδητοποιήσουμε οτι οι επίλογες μας, οι σκέψεις και η συμπεριφορά μας, έχουν αντίκτυπο στα πάντα. Θα έρθουμε πιο κοντά στην Φύση, θα αλλάξει ο τρόπος που σχετιζόμαστε με τους άλλους και θα συμβούν μεγάλες παγκόσμιες αλλαγές, που θα οδηγήσουν στην Αλήθεια.

Οι ενέργειες ωθούν σε Αναγέννηση και Εξέλιξη. Αν αντισταθούμε στην αλλαγή και συνεχίσουμε να συντηρούμε καταστάσεις και να εξαρτιόμαστε απο αυτές λόγω φόβου και ενοχών, τότε αυτή η μετάβαση θα βιωθεί πιο σκληρά, βίαια και μέσα απο τον πόνο. Θα αισθανθούμε πρόσκαιρα κάτι σαν απώλεια ταυτότητας και θα ξεκινήσουν να ενεργοποιούνται μέσα μας πράγματα, που ήταν ναρκωμένα εδώ και καιρό. Δεν είμαστε θύματα κανενός. Σε ότι δώσουμε ενέργεια με τη σκέψη μας, αυτό θα δημιουργήσουμε.

Είναι καιρός να ευθυγραμμίσουμε το υλικοαιθερικό, συναισθηματικό και νοητικό μας σώμα και να βιώσουμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Πνευματικά όντα σε μια ανθρώπινη εμπειρία.

Κέλλυ Κωστούλια

Παραψυχολόγος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.