Άρθρα - Συνεντεύξεις

kostoulia-panselinos

Η μερική Έκλειψη Σελήνης μαζί με την Πανσέληνο στον επαναστάτη Υδροχόο στις 7 Αυγούστου, διπλασιάζει την ένταση των ενεργειών που θα δεχτούμε αυτές τις μέρες!

Ο συμπαντικός άξονας Λέοντα-Υδροχόου στέλνει ακτίνες που μορφοποιούνται στον κόσμο των πέντε αισθήσεων και θα επηρεάσουν την συμπεριφορά και τις σχέσεις μας. Κάθε είδους ανισορροπία στις σχέσεις, πιθανόν να καταλήξει σε εκρήξεις συναισθηματικές, που θα προκαλέσουν προβλήματα στον εαυτό μας και στους άλλους. Θα πρέπει να εστιάσουμε στις πραγματικές μας ανάγκες και επιθυμίες και να εκφράσουμε τον εαυτό μας, αδιαφορώντας για την αποδοχή, τα κοινωνικά στερεότυπα και τις μαζικοποιημένες ανοησίες.

Είναι στιγμή οριοθέτησης απέναντι σε άτομα και καταστάσεις, που δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα σκοπό στην ζωή μας και απλά επαναλαμβάνουμε μαζί τους μια σχέση ρουτίνας είτε απο συνήθεια είτε απο φόβο. Οφείλουμε να έρθουμε αντιμέτωποι με τυχόν αδυναμία έκφρασης του εαυτού μας, που μπορεί να οδηγήσει σε πλήγμα της ταυτότητας και ψυχολογική/συναισθηματική ανισορροπία. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει σημαντικές αλλαγές και τονίζει την δύναμη της συλλογικότητας και της συνοχής, με άτομα που έχουμε κοινό σκοπό.

Ο Υδροχόος παρατηρεί την κοινωνία, υποστηρίζοντας την εξέγερση και την ανατροπή της εξουσίας, προκειμένου να καταπολεμήσει την αδικία και την καταπίεση. Γεγονότα και άτομα θα μας κινητοποιήσουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να υψώσουμε δυναμικά το ανάστημά μας, να θέσουμε όρια και να βρούμε τον δρόμο μας, προς την ελευθερία και ανθρώπους με τους οποίους εκπέμπουμε στα ίδια κύματα. Η ψυχή μας είναι ανεξάρτητη και αναζητάει τον ζωτικό της χώρο!

Πάρτε τα ρίσκα και βρείτε το θάρρος να βρείτε την διέξοδο, μέσα από αδιέξοδα μονοπάτια που μας κρατάνε εγκλωβισμένους. Αυτές οι ατίθασες όμορφες χαοτικές αναταραχές που θα συμβούν, επιδιώκουν να ενδυναμωθούμε σαν άτομα και να δημιουργήσουμε σχέσεις αληθινές και αξιόλογες, με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε πνευματική συγγένεια!

Κέλλυ Κωστούλια

Παραψυχολόγος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.