Άρθρα - Συνεντεύξεις

Μια βραδιά με «το φιλαράκι» μας Σοφία Βόσσου στο Egoist Café . Συνέντευξη της στα Μηλέικα Νέα! (VIDEO)

vosou afisaΜετά τον Γιώργο Καραδήμο και τον Γρηγόρη Πετράκο το Egoist Café θα φιλοξενήσει μια δικιά μας «φωνή», μια «Μηλιά» τραγουδίστρια, την πασίγνωστη Σοφία Βόσσου! Θα είναι πρώτη φορά που η Σοφία θα βρεθεί στη Μήλο για να τραγουδήσει ζωντανά στους φίλους της και για τους φίλους της. Τα «Μηλέικα Νέα» εκ των χορηγών της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 26 Ιανουαρίου αλλά και χορηγός επικοινωνίας, μίλησαν με τη Σοφία Βόσσου η οποία, στη θύμηση της Μήλου και στη σκέψη της βραδιάς, συγκινημένη μας είπε:

-Κυρία Βόσσου καλημέρα σας από την όμορφη και χειμωνιάτικη Μήλο. Πώς αισθάνεστε που θα βρεθείτε και πάλι στο νησί που αγαπάτε και σας αγαπούν;

Σοφία Βόσσου: Εγώ δεν θα το ‘λεγα «στο νησί που αγαπάω και με αγαπούν». Βρίσκομαι στην πατρίδα μου, γιατί για ‘μένα πατρίδα μου είναι η Μήλος, το’χω δηλώσει. Μπορεί να κατάγομαι από τη Ζάκυνθο και από την Ήπειρο, αλλά πατρίδα μου νιώθω τη Μήλο.

-Τον χώρο που θα σας φιλοξενήσει, το Egoist Cafe τον γνωρίζετε;

Σ.Β.: Βέβαια, είναι πολύ όμορφος χώρος. Είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστούμε με τον Γιάννη (Διάκος) και πιστεύω ότι θα δω τους φίλους μου εκεί και θα περάσουμε αξέχαστη βραδιά.

-Τι αναμνήσεις έχετε από τη Μήλο;

Σ.Β.:  Δεν το συζητώ, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσει κανείς γι’ αυτό το νησί. Όταν κάποιος αγαπήσει αυτό το νησί και καταλάβει τι σημαίνει, τότε αλλάζει και ομορφαίνει τη ζωή του.

-Πόσο καιρό έχετε να έρθετε στη Μήλο;

Σ.Β.: Το καλοκαίρι ήμουνα αλλά για να τραγουδήσω έχω πολύ καιρό.

-Παρακολουθείτε τις εξελίξεις που αφορούν το νησί;

Σ.Β.: Φυσικά, είμαι τακτική αναγνώστρια των «Μηλέικων Νέων» όποτε μου το επιτρέπει ο χρόνος μου. Και σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να πω δυο λόγια στη Μήλο.

-Είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσετε μπροστά σε κοινό στη Μήλο;

Σ.Β.: Όχι ακριβώς, έχω κάνει 2 συναυλίες στο στάδιο παλιότερα αλλά σε μαγαζί LIVE, ναι αυτό δεν το’ χω κάνει ποτέ, είναι η πρώτη φορά και ανυπομονώ να το ζήσω!   

-Στην απόφαση σας έπαιξε ρόλο το συναισθηματικό σας δέσιμο με τη Μήλο;

Σ.Β.: Ε βέβαια έπαιξε. Δεν υπήρχε περίπτωση να με καλέσουν από τη Μήλο και να πω όχι. Δεν το συζητώ! Μόνο και μόνο που θα βρεθώ εκεί… είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα (συγκινημένη!)

-Ήδη με την αφισοκόλληση και την ανακοίνωση του live του επόμενου Σαββάτου υπάρχει μια αδημονία στη Μήλο.

Σ.Β.: Όπως πάντα είναι μια ζεστή αγκαλιά η Μήλος και οι άνθρωποι της Μήλου. Είναι το σπίτι μου.

-Για τη μουσική βραδιά και τα τραγούδια που αγαπήσαμε και θα ακουστούν;

Σ.Β.: Καταρχήν η ομορφιά υπάρχει σε όλα τα είδη της μουσικής αρκεί ο καλλιτέχνης να είναι καλός. Το καλύτερο μου είναι να έχουμε και μικρές ηλικίες. Δεν έχω μεγάλης ηλικίας κοινό. Ο καλλιτέχνης γερνάει όταν αρχίσει να λέει «τι ωραία που ήταν τότε, τι ωραία τραγούδια βγάζαμε τότε…». Όχι δεν ήταν ωραία τότε, πιο ωραία είναι σήμερα, πιο ωραίους ήχους έχουμε σήμερα, έχουμε πολύ ωραία τραγούδια και σήμερα. Εμένα μου αρέσει να ζω στο σήμερα. Με αυτή τη λογική ο καλλιτέχνης δεν γερνάει ποτέ και εξακολουθεί να έχει τη νεολαία κοντά του.

--Θα μείνετε κάποιες μέρες επί τη ευκαιρία της επισκέψεως αυτής;

Σ.Β.: Όχι δυστυχώς οι υποχρεώσεις δεν μου το επιτρέπουν. Είναι τα μαθήματα, είναι τα live, είναι πολλά.

-Κλείνοντας να σας πούμε ότι ο τίτλος που έχουμε βάλει για αυτό το live αλλά και για να προλογίσουμε την κουβέντα μας είναι «Μια βραδιά με «το φιλαράκι» μας Σοφία Βόσσου στο Egoist Café».

Σ.Β.: Πολύ όμορφο και πολύ ζεστό, πάρα πολύ ωραίο, σας ευχαριστώ! Καλή αντάμωση!

vosou xorhgoi

egoistphoto1  egoistphoto2

egoistphoto3  egoistphoto4  egoistphoto5