Αθλητισμός

Μία νέα μέρα ξημερώνει για τον Παμμηλιακό, τα μέλη του οποίου ανέδειξαν το νέο διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια.

Ο Μιχάλης Βαμβακάρης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου παραμένει στην προεδρία προκειμένου να συνεχίσει το μεγάλο έργο που έχει επιτελεστεί επί της προεδρίας του όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα, ο Μηλέικος σύλλογος διατηρεί πολλά τμήματα, όντας ίσως ο μεγαλύτερος στις Κυκλάδες όσο αφορά τα σπορ που καλλιεργούν οι ακαδημίες του. 

Εκατοντάδες αθλητές και δεκάδες προπονητές, παράγουν σημαντικό έργο, καλλιεργώντας καθημερινά την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι που είναι το σήμα κατατεθέν της προσπάθειας που γίνεται στον Παμμηλιακό.

Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

*Με σειρά ψήφων

1) Μιχάλης Βαμβακάρης

2) Γεωργία Νίνου

3) Στέλιος Λιβάνιος

4) Αποστόλης Ποτολιος

5) Στυλιανή Μάλλη

6) Αστέριος Τζήκας

7) Δημήτρης Ζαγουρής

8) Σαράντος Πρεβενάς

9) Παύλος Μωραΐτης

Αναπληρωματικά μέλη:

1) Ιάκωβος Κυπραίος

2) Άννα Μελιτά

3) Δημήτρης Πουλάκης

4) Μηνάς Κολιαράκης

5) Ιωάννα Μαυρογιάννη

"Η Διοίκηση του Παμμηλιακού Α.Σ. ευχαριστεί εγκάρδια τον δικηγόρο, κύριο Νίνο Αντώνη, για τις αμισθί υπηρεσίες που έχει προσφέρει στις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών και του εύχεται χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για την ονομαστική του εορτή! Επίσης, ευχαριστούμε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, Ιάκωβο Βήχο και Ευμορφία Σούρα."

Για τα «Μηλέικα Νέα»

Σπύρος Μάκαρης – SportCyclades.gr