Αθλητισμός

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν τα παιδιά της ακαδημίας του Παμμηλιακού χάρη στη συμβολή της διευθύντριας Ευμορφίας Βαλλά, του ιατρού κ. Μιχάλη και του προσωπικού του κέντρου υγείας Μήλου. Ο Παμμηλιακός αναγνωρίζοντας την συμβολή τους στον αθλητισμό, απένειμε μέσω του προέδρου του κ. Μιχάλη Βαμβακάρη, τιμητική πλακέτα στην κα. Βάλλα και εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού Α.Σ. νιώθουν την ανάγκη τα εκφράσουν τις δημόσιες ευχαριστίες τους προς την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μήλου, κυρία Ευμορφία Βαλλά, τον Ιατρό κ. Δημήτρη Μιχάλη και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση που παρείχαν στο σύλλογο μας μεριμνώντας για την πλήρη ιατρική εξέταση όλων των αθλητών της ακαδημία μας.

Ως πολίτες της Μήλου νιώθουμε τυχεροί που η υγεία του νησιού μας υπηρετείται από τόσο λαμπρούς επιστήμονες και καταρτισμένο προσωπικό. Η συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας είναι πολύ μεγάλη. Νοιώθουμε ευγνώμονες... σας ευχαριστούμε!

Το γραφείο τύπου του Παμμηλιακού Α.Σ.»