Αθλητισμός

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα της Κ12 του Παμμηλιακού στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων επικρατώντας άνετα με 3-0 επί του Μαρπησσαϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Οι «κόκκινοι» της Κ12 έφτασαν έτσι τους 15 βαθμούς στον όμιλο τους και αποσπάστηκαν 9 βαθμούς από τον δεύτερο ΑΜΕΣ Νηρέα που ακολουθεί με 6 βαθμούς, δείχνοντας να μην έχουν αντίπαλο σε αυτή τη φάση. Το αγώνα διήυθυναν χωρίς προβλήματα οι Κουλακιώτης Σ. και Μαθιουδάκης Γ.

Αναλυτικά η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Κ-12 AVANCE CAR RENTAL ΕΠΣ Κυκλάδων...

Στον άλλο αγώνα που ακολούθησε οι «κόκκινοι μπέμπηδες» της Κ10 παραχώρησαν εκ νέου κευκή ισοπαλία με 0-0 στην αντίστοιχη ομάδα του Μαρπησσαϊκού και έφτασαν τους 2 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αναλυτικά η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Κ-10 HELLENIC SEAWAYS ΕΠΣ Κυκλάδων...

pammiliakos k12 marpissa1119a

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας της Κ14 για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ-14 MOLTEN ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ Παμμηλιακού και Α.Π. Σύρου 2002 αναβλήθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει και η έδρα των παραπάνω αγώνων που αρχικά είχε οριστεί να πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της IMERYS στα Πολλώνια και εν τέλει έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου όπως προαναφέραμε. 

Για τον αγώνα της Κ14 που αναβλήθηκε θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Επίσης την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου η ανδρική ομάδα του Παμμηλιακού θα αντιμετωπίσει στο μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β' Κυκλάδων την Ελλάς Σύρου από την οποία είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0 στον αγώνα του α' γύρου.