Αθλητισμός

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Παμμηλιακός πέρασε εύκολα από την Σίφνο κερδίζοντας τον τοπικό Πανσιφναϊκό με σκορ 1-4 στο γήπεδο του Θόλου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/10 το πρωί και η ομάδα της Μήλου ταξίδεψε με καΐκι από τα Πολλώνια αυθημερόν στο γειτονικό νησί.

Ο Τόσκα άνοιξε το σκορ για τον Παμμηλιακό στο 45’, με τον Σάντα στο 54’ να σημειώνει το 0-2. Ο Τσιμτσιλιάκος στο 78’ πέτυχε το 0-3, ενώ ο Γεωργούλης στο 84’ μείωσε προσωρινά σε 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Σάντα στο 93’.

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν έτσι στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κυκλάδων να έχουν  ισάριθμες νίκες και μάλιστα εκτός έδρας. Επόμενη αναμέτρηση για τον Παμμηλιακό στη Μήλο με αντίπαλο τον ΑΟ Πάρου.

Αναλυτικά η βαθμολογία στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κυκλάδων…

pansifnaikos pammiliakos 291023b min

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανσιφναϊκός: Γιάχο, Τρούλλος Α., Ατσόνιος Χ. (80' Ζάρας), Τσέλιος, Φράγκος, Βόικα, Ατσόνιος Φ. (57' Γεωργούλης) , Ζάρος, Τρούλλος Α., Σούλκα, Ψαραύτης (57' Λυκογιάννης)

Παμμηλιακός: Καραμπάτσος, Μαυρογιάννης, Πλιάκης, Δίντσης, Φαλλ, Πολυκράτης (76' Κύρκος), Στεφανίδης, Παππάς (82' Μαυρογιάννης, Τόσκα (52' Τσιμτσιλιάκος), Παπαδημητρίου (52' Μπάνεσε), Σάντα

Για τα «Μηλέικα Νέα»

Σπύρος Μάκαρης – SportCyclades.gr

pansifnaikos pammiliakos 291023a min