Αθλητισμός

Ένα ματς που θυμίζει άλλες εποχές και αναβιώνει τις χρυσές χρονιές του Παμμηλιακού την διετία 2011-2013 λαμβάνει μέρος αυτήν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Ο Παμμηλιακός υποδέχεται τον Αίαντα ή αλλιώς Άγιαξ Σύρου. Τα χρόνια πέρασαν και ελάχιστα πρόσωπα και καταστάσεις θυμίζουν εκείνη την διετία που οι δύο ομάδες αποτελούσαν τα αφεντικά του ομίλου τους στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων, διεκδικούσαν τον τίτλο του πρωταθλητή και ακόμα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Οι δύο αντίπαλοι συναντιούνται πλέον υπό απόλυτα διαφορετικές συνθήκες στο πρωτάθλημα της Β’ Κυκλάδων όπου στα πλαίσια του α’ ομίλου θα αναμετρηθούν βασιζόμενοι και οι δύο σε πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες τους. Ο Παμμηλιακός έχοντας πετύχει την πρώτη του νίκη επί του ΠΑΣ Τήνου την προηγούμενη αγωνιστική δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από αυτό που δίνει τους 3 βαθμούς. Άλλωστε ο Αίαντας Σύρου αποτελεί πλέον την πιο αδύναμη ομάδα του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και βρίσκεται ουραγός μετρώντας ισάριθμες ήττες στα πρώτα 2 παιχνίδια του και τέρματα 2-8.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2.45 το μεσημέρι και θα τον διευθύνει ο Γ.Θ.Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Σ.Κουλακιώτη και Γ.Α.Μαθιουδάκη.

Αναλυτικά η βαθμολογία του 1ου ομίλου στη Β’ Κυκλάδων…