Αθλητισμός

Την πρώτη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε την Κυριακή (4/2) το νεοσύστατο τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Παμμηλιακού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου / Λυκείου Μήλου, παρουσία όλων των αθλητών της ακαδημίας μας και των γονέων τους.

Την πίτα μας ευλόγησε ο Ιερέας Πλακών, πατήρ Ευστράτιος, που με τη σειρά του ευχήθηκε επιτυχίες και υγεία στους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του συλλόγου μας.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Παμμηλιακού, κ. Μιχάλης Βαμβακάρης ευχήθηκε ένα καλό και δημιουργικό έτος, με την άνθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί. Όπως τόνισε, η ομάδα του Παιδικού έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα μόνο εκτός έδρας και όλοι ανυπομονούν να πραγματοποιηθούν οι εντός έδρας αγώνες στο Στάδιο της Μήλου, που θα αποτελέσουν ένα ιστορικό γεγονός.

Τέλος, ο Μιχάλης Βαμβακάρης απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα για την ενασχόληση περισσότερων αθλητών με το Μπάσκετ.

pammiliakos koph pitas 2024a min

Την εκδήλωση του Παμμηλιακού τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι του Δήμου Μήλου: Φραγκίσκος Ζούλιας, Εμμανουήλ Τερζάκης, Παναγιώτης Λιβάνιος και Διονύσης Παπασωτηρίου.

Την IMERYS εκπροσώπησε ο Στυλιανός Κουφός, ο οποίος έχει την ιδιότητα του αθλητή στην Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ του συλλόγου μας.

Το Α.Τ. Μήλου εκπροσώπησε ο κ. Ηλίας Παναγιωτάκος.

Στον χαιρετισμό τους, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τερζάκης και Ζούλιας, υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να στηρίξουν το τμήμα του Μπάσκετ, όπως και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές (σ.σ. βλέπε κλειστό γυμναστήριο).

Η είδηση της βραδιάς ακούστηκε από τα χείλη του εκπροσώπου της IMERYS κ. Κουφού, ο οποίος τόνισε ότι η εταιρία είναι διατιθεμένη να συζητήσει με τον Δήμο Μήλου και να συνδράμει έτσι ώστε να κατασκευαστεί το πολυπόθητο Κλειστό Γυμναστήριο στο νησί.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού ευχαριστούν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ειδικά τους Διευθυντές του Γυμνασίου, κ. Λογοθέτη και του Λυκείου, κ. Πελαϊντε για την παραχώρησης της αίθουσας εκδηλώσεων και το κλειστό προπονητήριο, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του παιδικού τμήματος και της ακαδημίας του συλλόγου.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας, κ. Ιωάννης Τσίμα και Μιχαήλ Βήχο, καθώς και στους αθλητές της Ανδρικής μας ομάδας Μπάσλετ για την προσφορά της πίτας και όλων των εδεσμάτων του μπουφέ.

Παμμηλιακός Α.Σ.

pammiliakos koph pitas 2024b min