Αθλητισμός

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του Παμμηλιακού αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Δημήτρης Λυριτζής. Στην έναρξη της χρονιάς, ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε το δύσκολο έργο του μονταρίσματος μίας ομάδας που θα βασίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία.

Αν και η βαθμολογική συγκομιδή δε αποτελούσε στόχο, ο Δημήτρης Λυριτζής αφήνει την ανδρική ομάδα να βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου, έχοντας απολογισμό 2 νίκες, τρεις ισοπαλίες και 3 ήττες και την Κ16 στην 2η θέση.

Ακόμα ο σύλλογος δεν έχει γνωστοποιήσει τη λύση της συνεργασίας και τους λόγους αυτής της απόφασης, ωστόσο ο έμπειρος κόουτς παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση στο sportcyclades.gr: «Σήμερα 14 Φεβρουαρίου λύθηκε η συνεργασία μου με τον Παμμηλιακο. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλους, καλύτερα αποτελέσματα και η ομάδα να συνεχίσει με επιτυχία το όμορφο ταξίδι της μέσα στα γήπεδα!»

Η επίσημη ανακοίνωση του Παμμηλιακού

lyritzhs pammiliakos milos1

Ευχαριστήριο Παμμηλιακού στον ΑΟ Πάρου

Το Δ.Σ. και το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού Α.Σ. εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Α.Ο. Πάρου για την φιλοξενία που επεφύλαξε στις αποστολές της ομάδας μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Για τα «Μηλέικα Νέα»

Σπύρος Μάκαρης – SportCyclades.gr