Αθλητισμός

Την οικολογική του συνείδηση ξεδιπλώνει στη Μήλο ο Παμμηλιακός που με μια ιδιαίτερη καμπάνια καλεί τους μαθητές να αποφασίσουν για τα ονόματα των κάδων ανακύκλωσης πλαστικού, αλουμινίου και γυαλιού. Με το σύνθημα «Νοιάζομαι για το περιβάλλον & δίνω όνομα στα φιλαράκια της ανακύκλωσης» η προσπάθεια ξεκινάει!

Κάδοι που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και κοινούς κάδους ανακύκλωσης όπως τους ξέραμε μέχρι σήμερα. Κάθε κάδος θα είναι και ένας φίλος της ανακύκλωσης και του περιβάλλοντος και με παιδική προσέγγιση θα προσπαθήσει να μεταδώσει και να διαπαιδαγωγήσει μικρούς και μεγάλους στη φιλοσοφία της ανακύκλωσης.

Ο Παμμηλιακός λοιπόν καλεί τους μαθητές, με ερωτηματολόγια και κάλπες που θα μοιραστούν και θα τοποθετηθούν στα σχολεία, να επιλέξουν τα ονόματα των μασκότ κάδων που θα τοποθετηθούν στον περιβάλλοντα χώρο εντός και εκτός στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

pammiliakos anakyklwsh gkalop

Θα είναι ο…
*Πλαστικούλης
*Πλαστίκιος
*Πλαστικένιος ή κάποιο
*Άλλο όνομα

Θα είναι η…
*Αλουμινίτσα
*Αλουμινένια
*Αλουμινινούλα ή κάποιο
*Άλλο όνομα

Θα είναι ο…
*Γυαλένιος
*Γυαλούρης
*Γασλίκιος ή κάποιο
*Άλλο όνομα

Δίνω Ανάσα στον Πλανήτη – Αγαπάω τη Μήλο!

tinos panagia ekklhsia

Στην Τήνο με τον κόσμο του ο Παμμηλιακός!

Ταυτόχρονα ο Παμμηλιακός ενόψει του προσεχούς εκτός έδρας αγώνα της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Τήνο με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ Τήνου, το Σάββατο 8/2, καλεί όποιον ενδιαφέρεται να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της ομάδα για να επισκεφθεί και να προσκυνήσει την Παναγία.

Ενημερώνει ότι το ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο θα προσεγγίσει εκτάκτωνς το νησί της Τήνου για να καλύψει τις ανάγκες του Παμμηλιακού στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Μάλιστα ήδη το Δ.Σ  του Παμμηλιακού Α.Σ. ευχαριστεί εκ των προτέρων την ναυτιλιακής εταιρία Hellenic Seaways για την αποδοχή του αιτήματος του Μηλέικου συλλόγου για την τροποποίηση του δρομολογίου της, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Φρέρη Ειρηναίο για την μεσολάβησή του.

palaimaxoi milos

Ξεκινάει το Πρωτάθλημα Παλαιμάχων της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η ΕΠΣ Κυκλάδων με ανακοίνωση της ενημερώνει τους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές πως το πρωτάθλημα της θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου 2020. Θυμίζουμε ότι στο ιδιαίτερο αυτό πρωτάθλημα θα συμμετέχει και η ομάδα Παλαιμάχων Μήλου!

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους των 4 και 3 ομάδων αντίστοιχα με τις δυο πρώτες να πηγαίνουν στον τελικό.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: (4 ομάδες) ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΤΗΝΙΑΚΟΥ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΥΚΟΝΟΥ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (3 ομάδες) ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΗΛΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ & ΦΙΛΩΝ.

To Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο Γύρους και οι δύο πρώτες ομάδες, σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα, κάθε Ομίλου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ουδέτερο γήπεδο για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Πρωταθλήματος Βετεράνων 2019-2020.

«Οι Παλαίμαχοι Μήλου (ΠΑΛ.ΜΗ) καλούν τα μέλη τους την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στο Εθνικό Στάδιο Μήλου για προπόνηση. Θα γίνει και ενημέρωση για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα Παλαιμάχων Κυκλάδων, το οποίο ξεκινά το Σαββατοκύριακο 15/16 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.»

Ο Παμμηλιακός επίσης ανακοίνωσε ότι: «Ολοκληρώθηκε σήμερα (σ.σ.Τετάρτη 5/2) η τοποθέτηση των διχτύων στις εστίες του γηπέδου 5×5 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου με επιμέλεια της ομάδας μας»

dimotiko stadio dixtya