Αθλητισμός

Πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν η Κ16 του Παμμηλιακού λύγισε την αξιόμαχη ομάδα του Μαρπασσαϊκού την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου με σκορ 4-3 στα πλαίσια του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Τα γκολ για την Κ16 του Παμμηλιακού σημείωσαν οι: Ντιέγκο Σοσολι, Αποστόλης Μαυρογιάννης, Αντρέας Μακρής και Αλέξανδρος Μακρής.

k16 pammiliakos marpissaikos260120b

Τον αγώνα διεύθυναν χωρίς προβλήματα  οι κ.κ. Κουλακιώτης Σ., Μαθιουδάκης Γ.Α. και Μαθιουδάκης Γ.Θ.

Αναλυτικά η βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Κ-16 BIOCLEAN της ΕΠΣ Κυκλάδων…

k16 pammiliakos marpissaikos260120a

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά…

Στην Κύθνο η Κ14 του Παμμηλιακού ηττήθηκε καθαρά από μια σαφώς ανώτερη ομάδα με 4-1. Η προσπάθεια συνεχίζεται και η μάχη για την 2η θέση πίσω από την πανίσχυρη αντίπαλο της επίσης. Το γκολ της τιμής για την φιλοξενούμενη ομάδα της Μήλου πέτυχε ο Σωκράτης Λιβάνιος με πέναλτι.

Τον αγώνα διεύθυναν χωρίς προβλήματα  οι κ.κ.Κουλακιώτης Σ., Μαθιουδάκης Γ.Α.

Αναλυτικά η βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Κ-14 MOLTEN της ΕΠΣ Κυκλάδων…

k14 kythnos pammiliakos250120

Τίμησε τον πρόεδρο ττου Παμμηλιακού ο ΑΠΣ Κύθνου

Ταυτόχρονα ο ΑΠΣ Κύθνου παρέδωσε τιμητική πλακέτα (φώτο) στον πρόεδρο του Παμμηλιακού που ταξίδεψε με την αποστολή στο νησί των Δυτικών Κυκλάδων. Συγκινημένος ο κ.Μιχάλης Βαμβακάρης ανέφερε:

«Νιώθω περήφανος που υπηρετώ αυτόν το σύλλογο και ευγνώμων που μέσα από τον αθλητισμό γνωρίζω αξιόλογους ανθρώπους, με οράματα και φιλοδοξίες με στόχο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα νέα παιδιά.

Ένας από αυτούς είναι και ο φίλος μου ο Γιώργος Λαρετζάκης, πρόεδρος της ΑΠΣ Κύθνου, τον οποίο και ευχαριστώ ολόψυχα για την τιμή στο πρόσωπο μου και κατ' επέκταση στον Παμμηλιακό.

Αντλώντας ενέργεια και δύναμη, συνεχίσουμε τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο δυσκολότερο, γεωγραφικά τουλάχιστον, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ελλάδας!

Ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια στους παράγοντες, προπονητές και αθλητές της Κύθνου με επιτυχίες και πρόοδο.»

vamvakaris mixalis plaketa270120