Αθλητισμός

Σε ένα ζεστό (κυριολεκτικά), φιλικό και φιλόξενο κλίμα διοργανώθηκαν στο στάδιο της Μυκόνου οι αγώνες στίβου Δήλεια για δέκατη συνεχή χρονιά.  Οι αγώνες φέτος είχαν περισσότερο τοπικό χαρακτήρα καθώς παρευρέθηκαν κυρίως σωματεία των Κυκλάδων αλλά δεν έλειψαν ούτε στιγμή ο παλμός και ο ενθουσιασμός ανάμεσα στους μικρούς αθλητές.

Οι αγώνες διεξήχθησαν χωρίς θεατές και χωρίς τον συνήθη τρόπο των απονομών.  Επίσης διευρύνθηκε το πρόγραμμα των αγώνων, με αγωνίσματα την Κυριακή το πρωί ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση των κανονισμών του ΕΟΔΥ και του ΣΕΓΑΣ.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, καλωσόρισε το νέο σωματείο της δύναμης της, τους δρομείς Σύρου οι οποίοι έλαβαν μέρος με πολυμελή ομάδα στους αγώνες και παρά την ελάχιστη προετοιμασία τους και την έλλειψη υποδομών εντυπωσίασαν με τα ταλέντα που έχουν στην ομάδα τους. 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστεί για μια ακόμη φορά το Δήμο Μυκόνου για την στήριξη των αγώνων   οι οποίοι πλέον έχουν γίνει θεσμός και ευκαιρία συνάντησης ανάμεσα σε αθλητές, προπονητές και  στελέχη του αθλητισμού που μοιράζονται κοινά οράματα.

Δήλεια 2020 Μύκονος

Αποτελέσματα

Σάββατο 10 /10

- 60 μ . ΠΚΒ

Μακρινού Δήμητρα 3η

και συμμετοχή Τσουφλιδη Βενιας

- 80 μ. ΠΚΑ

Βηχου Αντωνία 4η

Ζαγουρη Μιχαηλια 5η

και συμμετοχή Μικελη Μαργαριτας

- 1.200 μ. ΠΚΒ

Ζαγουρη Ελένη 5η

-150 μ. ΠΚΑ

Βικελη Ευαγγελία (ΙΕΡΑΞ) 3η

- Σκυταλοδρομία 4*80μ. ΠΚΑ

Αντωνία Βηχου, Μαργαρίτα

Μικελη, Μιχαηλια Ζαγουρη και Δήμητρα Μακρινού 3ες

Κυριακή 11/10

-200 μ. Γ.

Βικελη Ευαγγελία (ΙΕΡΑΞ) 1η

Βηχου Αντωνία 2η