Αθλητισμός

Μετά τις τελευταίες Εξελίξεις όσον αφορά τον Κορονοϊό 2019-nCov και με βάσει τις αποφάσεις του Υπ.Υγείας, της περιφέρειας Ν.Αιγαίου και της Επ. Υγείας του Δήμου Μήλου για την χρήση Αθλητικών Χώρων, αποφασίζουμε τα εξής:

1.Από 11/03/20 Οι προπονητές και οι Αθλητές της ομάδας μας, δεν θα χρησιμοποιούν για τις προπονήσεις τα αποδυτήρια και την αίθουσα ενδυνάμωσης του Δημ. Σταδίου Μήλου (*)

2.Οι προπονήσεις των τμημάτων ποδοσφαίρου Κ08-Κ14 και του Στίβου θα συνεχιστούν κανονικά, και θα πραγματοποιούνται σε ανοικτούς Αθλητικούς Χώρους και με ολιγομελή τμήματα

3.Η προγραμματισμένη για τις 18/03/20 εκδήλωση-ομιλία για τον Παιδικό Αθλητισμό, Αθλητική Διατροφή και Πρόληψη Ασθενειών , αναβάλλεται για μετά το Πάσχα.

4.Προτρέπουμε τους Αθλητές μας και τους οικείους τους να ακολουθούν τα μέτρα πρόληψης και ατομικής υγιεινής  κατά τις προπονήσεις.

5.Το πρόγραμμα προπονήσεων των Ακαδημιών μας παραμένει το ίδιο μέχρι Νεοτέρας.

(*)τα μέτρα πρόληψης λαμβάνονται χωρίς να υπάρχει κάποιο κρούσμα στο Ν.Αιγαίο και καθαρά για προληπτικούς λόγους για την προστασία ευπαθών ομάδων του πληθυσμού

Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Σ.ΙΕΡΑΞ 1960