Αθλητισμός

«Ο Παμμηλιακος Α. Σ. συντάσσεται με την απόφαση του Δήμου Μήλου να παραμείνουν κλειστές όλες οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μήλου και αναστέλλει τις προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες -προπονήσεις όλων των τμημάτων του, για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες.»

«Η διοίκηση του Παμμηλιακού Α.Σ  με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους κηδεμόνες των αθλητών και γενικότερα της κοινωνίας της Μήλου, ενημερώνει πως οι προπονήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου θα συνεχιστούν κανονικά εντός του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου Μήλου, εκτός της αίθουσας εκγύμνασης και αποδυτηρίων όπου έχει απαγορευτεί η είσοδος.

Όμως χρειάζεται από όλους μεγάλη προσοχή στην υγιεινή κάθε παιδιού και θα πρέπει πριν και μετά τις προπονήσεις οι αθλητές να προσέχουν την ατομική τους καθαριότητα(πλύσιμο χεριών κτλ) εάν κάποιο παιδί δεν αισθάνεται καλά θα πρέπει να ενημερώνει άμεσα τους προπονητές του και να παραμένει στο σπίτι για προφύλαξη!

Η ομάδα θα φροντίσει άμεσα να υπάρχουν στους χώρους του δημοτικού σταδίου Μήλου αντισηπτικά σκευάσματα. Η απόφαση μας αυτή ισχύει μέχρι νεοτέρας για την συνέχιση των προπονήσεων η την άρση της απόφασης με τα στοιχεία που θα διαθέτουμε. Υπενθυμίζουμε τέλος ότι με βάση την απόφαση της κυβέρνησης και την σύμφωνη γνώμη της οικίας ΕΠΣ Κυκλάδων όλοι οι αγώνες για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα γίνονται και κλεισμένων των θυρών σε όλα τα γήπεδα. Οφείλουμε όλοι χωρίς πανικό να διαφυλάξουμε τις συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται! Σας ευχαριστούμε!»

Με έντονα γράμματα η νέα επικαιροποιημένη ενημέρωση του Παμμηλιακού