Αθλητισμός

Με μία θερμή ανακοίνωση, ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχε η διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου κατά τη διαμονή της ομάδας Κ-17 στη Νάξο για τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Να σημειωθεί ότι, τα δύο σωματεία έχουν αναπτύξει πολύ καλή σχέση, πράγμα που επιβεβαιώνεται με κάθε ευκαιρία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

«Το ποδόσφαιρο ενώνει τους παράγοντες, τους αθλητές και τα σωματεία και αυτό είναι κάτι που εμείς στον Παμμηλιακό Α.Σ. πιστεύουμε, υπηρετούμε και επιδιώκουμε καθημερινά.

Οι σχέσεις μας με όλα τα σωματεία των Κυκλάδων είναι κάτι παραπάνω από καλή και αυτό είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Με μερικούς συλλόγους όπως είναι ο ΠΑΣ Νάξου, οι σχέσεις μας έχουν ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω, αφού με την κάθε ευκαιρία, αμφότεροι οι παράγοντες των δύο συλλόγων προσπαθούμε για την μέγιστη δυνατή διευκόλυνση σε ότι απαιτηθεί στους μεταξύ μας αγώνες.

Όμως, θα θέλαμε να τονίσουμε της άψογης φιλοξενίας που έτυχαν τα μέλη της αποστολής μας κατά το ταξίδι της Κ-17 στη Νάξο, όπου η διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου φρόντισε να νιώσουμε σα να βρισκόμαστε στο ίδιο μας το νησί.

Η φιλόξενη Νάξος και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Νάξου, ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη της φιλοξενίας και εμείς δεν μπορούμε παρά να δώσουμε την κοινότυπη υπόσχεση ότι, με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποδοθεί.

Πλέον, θεωρούμε και εμείς από την πλευρά μας τον ΠΑΣ Νάξου ''αδελφό σωματείο'' και συνοδοιπόρο μας. Η φιλοσοφία των δύο συλλόγων μόνο κοινά έχει και είμαστε σίγουροι ότι μελλοντικά οι δύο σύλλογοι θα πορευτούν μαζί σε πολλά θέματα.

Ο πρόεδρος μας, κ. Μιχάλης Βαμβακάρης που έχει ισχυρούς δεσμούς με το νησί σας, το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και σύσσωμα τα μέλη της αποστολής που ταξίδεψαν στην όμορφη Νάξο, εκφράζουμε από καρδιάς τις θερμές μας ευχαριστίες και ευχόμαστε στον σύλλογο σας, όχι μόνο να εκπληρώσει κάθε στόχο που έχει θέσει, αλλά να παραμείνει πιστός στα πιστεύω του και προσηλωμένος στη φιλοσοφία του που αποτελεί φάρο για όλους μας.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού Α.Σ.»