Αθλητισμός

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι προπονητές και οι αθλητές του Παμμηλιακού Α.Σ. νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε βαθύτατα την διοίκηση του ΑΠΣ Κύθνου για την άριστη φιλοξενία που επιφύλασσαν στην αποστολή της ανδρικής μας ομάδας και της Κ-16 κατά την διαμονή τους στο νησί της Κύθνου για τους αγώνες μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ήταν τιμή για τα τμήματα μας να εγκαινιάσουν το γήπεδο του νησιού που πλέον στεγάζει τα τμήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΣ Κύθνου.

Συμμεριζόμαστε την χαρά των ανθρώπων του συλλόγου και της νεολαίας του νησιού της Κύθνου που πλέον απολαμβάνουν τον δικό τους χώρο, ο οποίος αποτελούσε ένα όνειρο πολλών ετών.

Με την ευκαιρία τους ευχαριστούμε για την τιμητική βράβευση του σωματείου μας, μία πράξη που επιβεβαιώνει τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν καλλιεργηθεί μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ευχόμαστε το νέο γήπεδο της Κύθνου να αποτελέσει φάρο αθλητισμού και να δώσει δημιουργική διέξοδο στα παιδιά του νησιού. Άλλωστε το όραμα για την εξάπλωση του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι κάτι που μας συνδέει όλους.

Τέλος, ευχόμαστε στο φιλικό σωματείο του ΑΠΣ Κύθνου να συνεχίσει το έργο που επιτελεί στο νησί και να το εκπροσωπεί επάξια στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων. Ευχόμαστε επίσης επίτευξη όλων των στόχων με υγεία και ευημερία.

Για το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ., ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης

Σχετικό άρθρο: