Αθλητισμός

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού  Α.Σ. θα ήθελε να εκφράσει δημόσια, τις ευχαριστίες του, για την στήριξη και την συνεισφορά τους κατά της διεξαγωγή των ημιτελικών στην Μήλο της Κ12 και Κ14, στους παρακάτω πολύτιμους υποστηρικτές μας:

Annezina Hotel (Αννεζίνα Μάλλη)

Giagos Cafe (Αντώνιος Νίνος)

Μilosrent.gr (Μάρκος Μάλλης)

Εscape to Milos (Δημήτρης Μάλλης)

Τα Γλαρονήσια (Πέτρος & Μιχάλης Βαμβακάρης)

Την κυρία Ράλλη Βίκη & τον κύριο Μαυρογιάννη Μάριο.

Με την αρωγή τόσο σπουδαίων ανθρώπων, το σωματείο μας μόνο σε πρόοδο και επιτυχίες μπορεί να στοχεύει! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους φιναλίστ και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!!

Επίσης θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του, στο Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μήλου , για την στήριξη και την άμεση αρωγή του όταν αυτή του ζητήθηκε. Αυτό μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε τους στόχους μας που έχουμε θέσει .»

Συγχαρητήρια στους αθλητές του...

Για τα παιδιά της ομάδας η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο στάζουν μέλι και νιώθουν υπερήφανοι αναφέροντας: «Συγχαρητήρια στην κ12 ...Που σήμερα κοίταξε στα μάτια μια από της κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας ....!! Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας που κατάφεραν για άλλη μια φορά να μας κάνουν περήφανους ....!!! Συνεχίζουμε τα καλύτερα έρχονται....!!»

...και στις υπόλοιπες ομάδες

«Ο πρόεδρος και τα διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού ΑΣ συγχαίρουν τις νικήτριες ομάδες των τελικών για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, Πανθηραϊκό ( Κ12) και ΠΑΣ Νάξου (Κ14).

Επίσης συγχαίρουμε τις φιναλίστ ομάδες, ΠΑΣ Τήνου και Κανονιέρηδες Σύρου για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να φτάσουν ως τον τελικό.

Σήμερα νικητής αναδείχθηκε το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων στο οποίο διεξάγονται με τεράστιες δυσκολίες τα πρωταθλήματα, ειδικά στις αναπτυξιακές, αλλά παρόλα αυτά για ακόμη μία φορά αποδείχτηκε σήμερα ότι διαθέτει αθλητές με ταλέντο και πρόοδο.

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.»