Αθλητισμός

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου το βράδυ οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου «11α Δήλεια» τα οποία διεξήχθησαν στο Στάδιο του Κόρφου στη Μύκονο. Στους αγώνες συμμετείχε με αποστολή 7 αθλητών του ο Παμμηλιακός

Οι διοργανωτές, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, ο Δήμος Μυκόνου και ο Μυκόνου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κέρδισαν το στοίχημα να ξαναφέρουν στους αγώνες τα σωματεία και τους αθλητές και να φέρουν σε πέρας μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση.

Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία στίβου των Κυκλάδων, από σωματεία της Αθήνας και της Χαλκίδας αλλά και ανεπίσημες ομάδες παιδιών από την Σύρο και την Κέα για πέντε ώρες γέμισαν το στάδιο της Μυκόνου και δημιούργησαν ένα ενθουσιώδες κλίμα με χαρούμενες φωνές και επευφημίες σε όλη την διάρκεια των αγώνων.

dileia 2021a pammiliakos

Τα Αποτελέσματα των αθλητών του Παμμηλιακού στα «Δήλεια 2021»

- Βένια Τσουφλίδη 15η στα 80 μ. Κ16

- Μιχαηλία Ζαγουρή 8η στα 80 μ. Κ16

- Δήμητρα Μακρινού 7η στα 80 μ. Κ16

- Αντωνία Βηχου 4η στα 100μ. Γυναικών

- Στυλιανή Νίνου  6η στο μήκος Κ16

- Ιλιάδα Λιτσο συμμετείχε στο μήκος Κ16

- Μάριος Λιβανιος 5ος στα 80μ. Κ16 και 2ος στο μήκος Κ16

Και τέλος η ομάδα του Παμμηλιακού στα 4x80 (Ζαγουρη, Τσουφλιδη, Νίνου, Μακρινου) κατετάγη 5η

Η αποστολή του Παμμηλιακού επέστρεψε στη Μήλο την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το βράδυ ικανοποιημένη από την αγωνιστική παρουσία που πραγματοποίησε, όπως ανέφερε με ανάρτησή της στα social media ο Μηλέικος Σύλλογος.  

«Η αποστολή της ομάδας μας πραγματοποίησε μια καλή αγωνιστική παρουσία, αποκτώντας περισσότερες εμπειρίες για την συνέχεια. Ευχαριστούμε:

- την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για την οργάνωση και τις παροχές που παρείχε στην αποστολή μας.

- την Ναυτιλιακή εταιρεία SEAJETS για την ευγενής χορηγία μεταφοράς των αθλητών μας, καθώς

- και το ταξιδιωτικό πρακτορείο RIVA TRAVEL για την διεκπεραίωση του αιτήματος μας.

Η συνέχεια στα Τρίκαλα 31 Οκτωβρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Συνεχίζουμε...τα καλύτερα έρχονται…!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Παμμηλιακού.

dileia 2021b pammiliakos

Ο ΑΟ Μυκόνου ευχαριστεί τα σωματεία: Ανδριακό, Αίαντα Τήνου, Πανναξιακό, Ναξιακό 2003, Ήφαιστο Θήρας, ΑΟΠάρου, Παμμηλιακό, ΓΣ Κερατσινίου, ΓΑΣ Χολαργού, ΣΚΑ Χολαργού - Παπάγου, ΠΑΣ Ζωγράφου, Τρίτωνα Χαλκίδας, Γ.Σ Γαλατσίου "Γυμνάσιον" ,  ΑΟ Ερμής Νίκαιας, Πανελλήνιο ΓΣ,  Αρισταίο Κέας, Όμιλο Κλασικού Αθλητισμού 4ου Δημοτικού Σχολείου Σύρου για την συμμετοχή τους στους αγώνες.

Οι καιρικές συνθήκες τελικά ήταν άριστες και είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν αξιόλογες επιδόσεις σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα θα πρέπει να τονιστεί το βαλκανικό ρεκόρ της Φανής Λύκου στο τριπλούν γυναικών (10.97) για την ηλικιακή κατηγορία 45-49, η επιστροφή της, ως μητέρα πλέον, της μαραθωνοδρόμου Ελευθερίας Πετρουλάκη η οποία αγωνίστηκε στα 3.000μ γυναικών, οι πολυπληθείς συμμετοχές στα 50μ των κοριτσιών της Κ12 (πάνω από 40 κορίτσια) και η απόλυτη επικράτηση των αγοριών του Αριστέου Κέας στα 3.000 μέτρα των Αντρών.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων στα «Δήλεια 2021» εδώ…