Αθλητισμός

«Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/9 στην Σίφνο, μεταξύ της Κ14 του Παμμηλιακού, με την αντίστοιχη του Πανσιφναϊκού, ο προπονητής της ομάδας κ. Τζαμπατζάκης Κωνσταντίνος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές έχοντας την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο τους μετά την προετοιμασία και προτού ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι αθλητές και οι προπονητές του συλλόγου, εκφράζουμε τις εγκάρδια ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στην ναυτιλιακή εταιρεία «Αegean Speed Lines» για την υποστήριξη που παρείχε στον σύλλογο μας.

pammiliakos k14 sifnos2021

Η ανταπόκριση της εταιρείας καθώς και του συμβεβλημένου ταξιδιωτικού πρακτορείου «Milos Travel Πειρουνάκης» σε κάθε αίτημα μας, είναι άμεση, συμβάλλοντας έτσι στην πρόοδο του αθλητικού ιδεώδους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στο αδελφό σωματείο του Πανσιφναικου και ιδιαίτερα, στον πρόεδρο της ομάδας κ Χουζούρη Γιάννη, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και τους συνοδούς της… Καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία...»

Εκ μέρους της Διοικήσεως του Παμμηλιακού Α.Σ.