Αθλητισμός

«Όλα τα παιδιά της Μηλου ξανά μαζί… με νέους στόχους και πολλά νέα χαμόγελα...!» Με αυτήν την εισαγωγή ο Παμμηλιακός Α.Σ., με αναφορά ως «το μοναδικό σωματείο κλασικού αθλητισμού στην Μήλο», καλωσορίζει και προσκαλεί τα νέα και παλαιότερα παιδιά - αθλητές στις τάξεις του, για το έτος 2019-2020.

«Με πολύ όρεξη για δουλειά σε αυτό που κάνουμε, και φέτος θα είμαστε μαζί με τους γυμναστές - προπονητές μας Ιάκωβο Καβαλιέρο και Δημήτρη Πουλάκη με την επίβλεψη και καθοδήγηση του νέου και έμπειρου εφόρου στίβου του συλλόγου μας Δημήτρη Ζαγουρή, έτοιμοι να προσφέρουμε στα παιδιά ό,τι καλύτερο για την υγεία τους, το αθλητικό μέλλον τους και κατ’ επέκταση και στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας.»

Με τμήματα από 4 έως 18 ετών και φέτος ο Παμμηλιακός Α.Σ. θα λειτουργήσει με 6 συνολικά τμήματα όλων των ηλικιών.

«Σας περιμένουμε από 11 Σεπτεμβρίου για την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων στο δημοτικό στάδιο Μήλου.»

Εγγραφές καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00-21:00 στα γραφεία του συλλόγου (τηλ.2287021844)

«Καλή στιβική χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε ό,τι πιο πολύτιμο έχετε. Τα παιδιά σας!

mouzaki pammiliakos milos

Οι εγγραφές συνεχίζονται και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου

«Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού Α.Σ. για ακόμη μια χρονιά, συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες. Το πρώτο ραντεβού της φετινής σεζόν είναι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Μήλου.

Με ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες πλαισιωμένες με δράσεις κοινωνικοποίησης συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΥΚΛΆΔΩΝ και σε τουρνουά εκτός Μήλου, πολύπλευρη αθλητική εκγύμναση, με την προσθήκη πλέον φέτος με νέο πτυχιούχο προπονητή ο Παμμηλιακός Α.Σ. προσφέρει στα παιδιά μια ευκαιρία να ζήσουν με την «στρογγυλή θεά» αξέχαστες εμπειρίες. Οι εγγραφές άρχισαν!

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Ο Παμμηλιακός Α.Σ θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στην Γ’ βαθμια εκπαίδευση, καθώς και τους καθηγητές και γονείς τους που συντέλεσαν σε αυτήν την επιτυχία και του εύχεται καλή σταδιοδρομία!»

diarkeias2020 pammiliakos milos

Σε όλα τα πρωταθλήματα ο Παμμηλιακός... κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

«Μία χρονιά γεμάτη αθλητική δράση και πολλές αγωνιστικές θα είναι η φετινή για τον Παμμηλιακό, που είναι από τις λιγοστές ομάδες των Κυκλάδων που δήλωσαν συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Δεκάδες μικροί κι μεγάλοι Μηλιοί αθλητές θα αγωνίζονται στα γήπεδα των Κυκλάδων κάθε σαββατοκύριακο, καθώς ο σύλλογος θα λάβει μέρος στα πρωταθλήματα: Κ10, Κ12, Κ14, Κ16 και Β΄κατηγορία.

Σήμερα είχαμε και την κυκλοφορία της κάρτας διαρκείας του συλλόγου που απευθύνεται σε όλους του Μηλιούς και σε όσους θέλουν να παρακολουθούν δωρεάν όλους τους αγώνες, αλλά πολύ περισσότερο να ενισχύσουν την δύσκολη προσπάθεια της διοίκησης που φέτος θα πρέπει να υπερβεί το οικονομικό μπάτζετ για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις που θα κάνουν τον Παμμηλιακό πολύ πιο αξιόμαχο και οργανωμένο σε όλα του τα τμήματα. 

Ο Παμηλιακός είναι η Μήλος και αξίζει την στήριξη μας!»