Αθλητισμός

Μέλι στάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Νάξου για τη φιλοξενία του Παμμηλιακού και του προέδρου του κ. Μιχάλη Βαμβακάρη κατά την επίσκεψη της ομάδας Κ-14 στο νησί της Μήλου για τον ημιτελικό αγώνα απέναντι στον ΑΠΣ Κύθνου.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου, ο Μηλιός παράγοντας παρείχε για ακόμη μία φορά φιλοξενία υψηλού επιπέδου, πράγμα βέβαια συνηθίζει, όντας ο πιο φιλόξενος πρόεδρος ομάδας στις κυκλάδες.

Διαβάστε τι αναφέρει ο ΠΑΣ Νάξου στην ανακοίνωση του:

Το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες δεν είναι απλά ένα άθλημα. Για εμάς που το υπηρετούμε αποτελεί μία κοινωνική συναναστροφή, η οποία δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς και φιλίες που αντέχουν στον χρόνο.

Ένας τέτοιος δεσμός και μία ακλόνητη φιλία είναι πλέον και αυτός με το αδελφό σωματείο του Παμμηλιακού Α.Σ. και ειδικά με τον πρόεδρο του συλλόγου κύριο Μιχάλη Βαμβακάρη.

Η αποστολή της ομάδας μας, κατά το ταξίδι της στη Μήλο για την τέλεση του ημιτελικού με τον ΑΠΣ Κύθνου, έτυχε μίας φιλοξενίας, που όμοια της σπάνιες φορές έχουμε συναντήσει σε γήπεδα.

Θεωρούμε ότι προσωπικότητες σαν αυτή του Μιχάλη Βαμβακάρη κοσμούν τον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και αυτό συνάδει απόλυτα και με τη δική μας φιλοσοφία.

Μιχάλη Βαμβακάρη, από εδώ και στο εξής σε θεωρούμε φίλο του συλλόγου μας και τον Παμμηλιακό σου, ένα σωματείο το οποίο ταυτιζόμαστε στην φιλοσοφία. Μακάρι κάποια στιγμή να μας δοθεί η ευκαιρία να σου ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία, όχι τόσο στο υλικό κομμάτι, αλλά στη ζεστασιά που νιώσαμε στο νησί σου. Μας έκανες να νιώσουμε όπως το σπίτι μας.

Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο σου εκφράζουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας.

Σε περιμένουμε στο νησί μας, το οποίο όπως μάθαμε αποκαλείς δεύτερη πατρίδα σου, αφού σε αυτό υπηρέτησες την στρατιωτική σου θητεία!  

Για το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου

Για τα Μηλέικα Νέα

Σπύρος Μάκαρης – SportCyclades.gr