Αθλητισμός

«Η Διοίκηση του Παμμηλιακού Α.Σ. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους κηδεμόνες των αθλητών και, γενικότερα, της κοινωνίας της Μήλου, ενημερώνει πως από την Δευτέρα 18 Μαΐου θα επαναξεκινήσουν σταδιακά ατομικές προπονήσεις τμημάτων του Συλλόγου εντός του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Μήλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δοθεί η άδεια από τον Δήμο Μήλου και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Οι προπονήσεις αρχικά αφορούν τους αθλητές ηλικίας άνω των 13 ετών, θα πραγματοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα διατηρώντας τις αποστάσεις αλλά και όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες. Οι αίθουσες εκγύμνασης και αποδυτηρίων θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας.

Με την φροντίδα του Συλλόγου μας θα υπάρχουν αντισηπτικά σκευάσματα σε προβλεπόμενους χώρους του σταδίου, έτσι ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να φροντίζουν την ατομική τους καθαριότητα (πλύσιμο χεριών κλπ), πριν και μετά τις προπονήσεις, προφυλάσσοντας τον εαυτό τους και τους συναθλητές τους.

Στα πλαίσια αυτά, ο Σύλλογος καλεί τους γονείς των αθλητών του να δηλώσουν συμμετοχή στις ατομικές προπονήσεις που ξεκινούν την επόμενη Δευτέρα, ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα και οι ομάδες των αθλούμενων. Σύντομα οι αθλητές θα ενημερωθούν από τους προπονητές τους.

Οφείλουμε όλοι, χωρίς πανικό, να διαφυλάξουμε τις συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται!! Η ζωή συνεχίζεται και θέλουμε ο αθλητισμός να λάβει σημαντικό ρόλο στα νέα δεδομένα της ζωής μας. Σας ευχαριστούμε!

Η Διοίκηση του Παμμηλιακού Α.Σ»