Αθλητισμός

Στην διοργάνωση ποδηλατάδας προχωράει αυτήν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου ο Παμμηλιακός για τα μέλη του αλλά και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν. Η διαδρομή θα έχει αφετηρία έξω από το ξενοδοχείο Λαγκάδα Beach και τερματισμό το μνημείο των Ηρώων στο λιμάνι του Αδάμαντα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 το πρωί της Κυριακής. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι: ξενοδοχείο Λαγκάδα Beach – περιφερειακός δρόμος – κεντρικός δρόμος (καθαριστήριο Τσάμη) Τράπεζα Πειραιώς και αριστερά προς αεροδρόμιο μέσω της παραλιακής οδού με αναστροφή στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του αερολιμένα Μήλου και επιστροφή την ίδια πορεία με τερματισμό το μνημείο των Ηρώων στον Αδάμαντα.

Για το σκοπό αυτό και προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων ια γίνει επιτήρηση της κυκλοφορίας πάσης φύσεως οχημάτων-μηχανημάτων στη διαδρομή αυτή από τις 10.30 έως τις 12.00, όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση προς το Λιμεναρχείο Μήλου ο Παμμηλιακός.

Την «Ποδηλατάδα» θα υποστηρίξει και το Κέντρο Υγείας Μήλου με ασθενοφόρο που θα συνοδεύσει την διαδρομή καθ’ όλη την διάρκειά της.