Αθλητισμός

Με 32 άτομα αποστολή αναχώρησε την Κυριακή 23 Ιουνίου το μεσημέρι από τη Μήλο η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού με προορισμό το Μουζάκι.

Οι «μικροί» του Παμμηλιακού θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνεται με τα τμήματα Κ 12 ,Κ 14 και Κ 16.

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. εύχεται με ανακοίνωσή του: «Καλή επιτυχία και πάνω από όλα καλά να περάσετε»

5azervineia milos

Ευχαριστήριο Παμμηλιακού για τα 5α Ζερβίνεια

«Με επιτυχία διεξήθχησαν και φέτος τα 5α Ζερβήνεια την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο Μήλου. Με τους αγώνες αυτούς ολοκληρώθηκε και φέτος η σεζόν η ακαδημία του συλλόγου. Ραντεβού το Σεπτέμβριο με τους αθλητές της ομάδας μας με την ελπίδα ότι ο στίβος στη Μήλο θα ανθίσει τα επόμενα χρόνια μετά την εξαγγελία που δημοσιεύτηκε για την ένταξη του ταρτάν του σταδίου Μήλου στο πρόγραμμα του Φιλόδημου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές του συλλόγου, Ιάκωβο Καβαλλιέρο και Δημήτρη Πουλάκη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν όπως και τους αθλητές για την προσπάθεια που έκαναν, τον έφορο του συλλόγου, Μανώλη Μικέλη και ευελπιστούμε από την πλευρά του ως νέος δήμαρχος του νησιού θα στηρίξει έμπρακτα το σωματείο τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστούμε τους αθλητές της ακαδημίας που συνέβαλαν στην υλοποίηση των αγώνων, τον δήμαρχο Μήλου, Γεράσιμο Δαμουλάκη που τιμήθηκε από την ομάδα μας, τον πρόεδρο της επιτροπής σταδίου Μήλου, Βασίλη Καμακάρη που επίσης τιμήθηκε, την εταιρεία "Milos Travel Περουνάκης" για την ευγενική χορηγία προς το σύλλογο, το "Riva Travel', τον Τσάκανο super market, την Μρία Βήχου και το ανθωπολείο "Γιασεμί" της Τσιριγώτη Ελένη, καθώς όλους όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους. Παράλληλα ευχαριστούμε τους Δημήτριο Ζαγούρη, Μαριγούλα Κολλιαράκη και Στέλιο Κουφό που εθελοντικά βοήθησαν στη διοργάνωση καθώς και για την κίνηση τους να εκφράσουν ενδιαφέρουν ώστε να ασχοληθούν με τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου τη νέα χρονιά. . Καλό καλοκαίρι» 

Παμμηλιακός Στίβος

Με δύο αθλητές του την Κατερίνα Βήχου και τον Γιώργο Χαβάκη συνοδευόμενους από τον προπονητή του Ιάκωβο Καβαλιερο έλαβε μέρος το Σαββατοκύριακό 22-23 Ιουνίου, στην Κατερίνη,  η ομάδα στίβου του Παμμηλιακού.

Συμμετείχε στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο Δημοτικό στάδιο της Κατερίνης.