Αθλητισμός

Χωρίς αντίπαλο δείχνουν να παίζουν με την δυναμική που έχουν αποκτήσει και την δουλειά που γίνεται στο σύλλογο της Μήλου, οι «μικροί» του Παμμηλιακού. Ανεξαρτήτως πλέον αν πρόκειται για την Κ16, την Κ14, την Κ12 και προσφάτως και την Κ10 το φυτώριο του Παμμηλιακού δουλεύει σαν Ελβετικό ρολόι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο όπου οι ομάδες του συλλόγου πετάνε από νίκη σε νίκη και σε πολλές περιπτώσεις με χαρακτηριστική άνεση, ακόμα και αν πρόκειται για ντέρμπι κορυφής των ομίλων τους.

Τελευταίο θύμα η Κ16 και η Κ12 του Νηρέα Πάρου, μιας ομάδας που αποτελεί πρότυπο στις Κυκλάδες την τελευταία 10ετία και πλέον για το έργο των ακαδημιών της. Κι όμως ο Παμμηλιακός, που πριν από 5-6 χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες αποτελούσε σάκο του μποξ, όχι πλέον κοιτάει στα μάτια τις κορυφαίες ακαδημίες των Κυκλάδων αλλά τις κερδίζει κιόλας!

Την Κυριακή λοιπόν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου η Κ16 του Παμμηλιακού λύγισε με 2-1 την Κ16 Νηρέα και πέτυχε την 3η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες μένοντας μόνη στην κορυφή του ομίλου της.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Κ-16 BIOCLEAN της ΕΠΣ Κυκλάδων…

Την ίδια ώρα στο Γήπεδο της IMERYS στα Πολλώνια η Κ12 του Παμμηλιακού σε ένα πολύ πιο ανοιχτό παιχνίδι επικράτησε με 5-3 της Κ12 του Νηρέα και με την σειρά της πέτυχε το 4 στα 4 απολαμβάνοντας την κορυφή του δικού της ομίλου!

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Κ-12 AVANCE CAR RENTAL της ΕΠΣ Κυκλάδων…

Πολλά μπράβο στα παιδιά, στους προπονητές τους και τα κεφάλια κάτω για να συνεχιστεί η δουλειά.