Αθλητισμός

Στην πρώτη τους αποστολή συμμετείχαν το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, τα «μικρά» της ακαδημίας ποδοσφαίρου Κ-10 του Παμμηλιακού συνταξιδεύοντας στην Πάρο με την Κ-12 για να αντιμετωπίσουν τον Μαρπησσαϊκό.

Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι, λόγω αέρα, οι…μπόμπιρες έδειξαν δύναμη και παρά την ήττα με 4-2 αυτή εμπειρία!

Ο Παμμηλιακός Α.Σ συνεχάρη τους μικρούς αθλητές του και δεν παρέλειψε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσει τους χορηγούς του και όσους στηρίζουν το Μηλέικο Σύλλογο τονίζοντας:

«Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή τους για την προσπάθεια!

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Μαρπησσαϊκού για τη φιλοξενία και το ψητοπωλείο ΝΤΑΡΑΣ στη Μάρπησσα, του Άγγελου Τσιγώνια και της Άννας Φραντζή για την άψογη εξυπηρέτηση.

Η Διοίκηση του ΑΣ Παμμηλιακού ευχαριστεί εγκάρδια την SeaJets που, για μια ακόμη φορά, στήριξε τον Σύλλογό μας με την προσφορά εισιτηρίων για την αποστολή μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το πλήρωμα του ταχυπλόου στις διαδρομές, 30/04/22, Μήλος - Πάρος, Πάρος - Μήλος, που φρόντισε τους μικρούς αθλητές μας και ιδιαίτερα την κα Μαρία (μέλος πληρώματος) που ήταν, συνεχώς, δίπλα στα παιδιά μας!

Επιπλέον, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στο πρακτορείο Riva Travel και τον κο Νίκο Χρόνη για τη διαρκή βοήθεια και υποστήριξη που μας παρέχει.»

pammiliakos k10 2022