Αθλητισμός

pammi-pansi-afisa2016

Για το πρώτο του αγωνιστικό τρίποντο ο Παμμηλιακός υποδέχεται την Κυριακή τον Πανσιφναϊκό για την 3η αγωνιστική των μπαράζ παραμονής στην Α’ Κυκλάδων.

Μετά την κατοχύρωση των 3 βαθμών από τον αγώνα με τον Ανδριακό στον οποίο η ομάδα της Άνδρου δεν «κατέβηκε» στη Μήλο η Μηλέικη ομάδα έχει την ευκαιρία να φτάσει τους 6 πόντους και να κάνει καθοριστικό βήμα για την παραμονή της. Μάλιστα το ...καλό ήταν διπλό για τον Παμμηλιακό αφού ο Ανδριακός, εκ των βασικών ανταγωνιστών του τιμωρήθηκε και με -1 βαθμούς. Έτσι η βαθμολογία μετά από 2 αγώνες έχει διαμορφωθεί ως εξής... (κάντε κλικ εδώ...)

Ο Παύλος Δαούτης, πέραν του Θεοδορακάκη που αποτελεί παρελθόν για τους «κόκκινους», δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο Ατανάσοφ εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής από τον αγώνα με τον ΑΟ Πάρου, επίσης στα χαρτιά του αγώνα με τον Ανδριακό.

Από την πλευρά του ο Πανσιφναϊκός αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα καθώς στη Μήλο δεν θα ταξιδέψουν ο Σπύρος και ο Γρηγόρης Λεμπέσης (τραυματίες), ο τιμωρημένος Μιχάλης Ρώτας (τερματοφύλακας), ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κάραβου, δημιουργώντας πρόβλημα στο Νικηφόρο Γκούμα όσον αφορά την θέση κάτω από τα δοκάρια των «μπλε».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2.45 το μεσημέρι και θα τον διευθύνει ο κ.Αγγέλου Σ. με βοηθούς τους κ.κ.Κουλακιώτη Σ. και Ρουκή Κ.

Τα «Μηλέικα Νέα» σε συνεργασία με το «Sport Cyclades» θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και θα σας παρουσιάσουν σε αποκλειστικότητα τα καλύτερα στιγμιότυπα της συνάντησης.