Αθλητισμός

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου η Ελλάς Σύρου σε αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων είχε εύκολο έργο. Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, επικράτησε του Παμμηλιακού 7-0 που ταξίδεψε στην Σύρο με αρκετές απουσίες και με μόλις 11 παίκτες.

Στο 3ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μανουδάκη, ο Παυλόπουλος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 12ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ της Ελλάς, μετά από ωραία μπαλιά του Βαγγέλη Νομικού και το έξοχο κοντινό πλασέ του Παυλόπουλου.

Στο 25ο λεπτό ο Κυριάκος Μανουδάκης με εκπληκτικό μακρινό σουτ από τα 40 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο δεξιό «παραθυράκι» του Μαρκαντώνη.

Στο 29΄ ο Γιώργος Περιάλης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα της Μήλου και στην κενή εστία έγραψε το 4-0.

Στο 33΄ ο Ογκνιάνοφ έκλεψε την μπάλα από τον Ντιουφ, τροφοδότησε τον Παυλόπουλο ο οποίος από τα 40 μέτρα κρέμασε τον τερματοφύλακα του Παμμηλιακού για το 5-0.

Στο 35΄ ο Μπακατσέλος έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Βαγγέλη Νομικό που από κοντά σημείωσε το 60 τέρμα της Συριανής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάς με «σβηστές μηχανές», έκανε συντήρηση δυνάμεων.

Ο Περιάλης στο 48′ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Διαιτητής: Ρούσσος Ι.Ι - Βοηθοί: ΡούσσοςΓ-Γρυπάρης

Η βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων…

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ελλάς Σύρου (Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Περιάλης, Έντσεφ, Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος, Ογκνιάνοφ, Σκούπρα, Μανουδάκης, Παυλόπουλος, Παράβαλος, Νομικός

Μώττος, Μάιπας, Πρίντεζης, Λαλάς, Χατζηδιαμαντής, Κολλιάκος

Παμμηλιακός (Καραγιαννόπουλος): Μαρκαντώνης, Γαλλής, Μαυρογιάννης, Ντιουφ, Δίντσης,  Παππάς, Γιωργουλάκης, Καμπανάρος, Παπαδόπουλος, Μαυρογιάννης, Abdramane

Για τα «Μηλέικα Νέα»

Σπύρος Μάκαρης – SportCyclades.gr