Αθλητισμός

Την ευκαιρία να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τους νέους προπονητές του συλλόγου είχαν οι αθλητές της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου και της Κ17 του Παμμηλιακού την Κυριακή 29 Αυγούστου το απόγευμα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Μήλου.

Ταυτόχρονα με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός καλεί τους γονείς των ποδοσφαιριστών γεννηθείς:

2016-2017 και

2014-2015 (1/9 στις 16 45)

2010-2011 (1/9 στις 17:45)

2008-2009 (1/9 στις 19:00)

να προσέλθουν στο γήπεδο για μετρήσεις των παιδιών και πρώτη γνωριμία με τους προπονητές.

pammi sezon 2021 mamanti

Ενισχύεται μεταγραφικά ο Παμμηλιακός με δύο ξένους!

Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας του φέρεται να είναι ο πρόεδρος του Παμμηλιακού, Μιχάλης Βαμβακάρης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Μηλέικου σωματείου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον υψηλόσωμο με Γαλλικό διαβατήριο Μαμαντί Σιτιμπέ, που πέρυσι άνηκε στο δυναμικό του Άγιαξ Σύρου και παλαιότερα της Άνω Μεράς με την οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Ο Μαμαντί αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αλλά με την ίδια ευχέρεια και σαν ανασταλτικός μέσος.

Το δυναμικό μεταγραφικό μπάσιμο του Παμμηλιακού δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει στον Μαμαντί, αφού πηγές μας αναφέρουν ότι ο σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και ενός Σύριου επιθετικού που θα ενισχύσει τα ''φτερά'' της ομάδας.

Στόχος είναι το τεχνικό δίδυμο των Στέλιου Βογιατζή και Κώστα Τζαμπαζάκη να έχουν στη διάθεση τους ένα πλήρες ρόστερ που θα είναι ικανό να εξυπηρετήσει τους στόχους της ομάδας που κάθε χρόνο είναι υψηλοί.

Για τα «Μηλέικα Νέα»

Σπύρος Μάκαρης – SportCyclades.gr