Τα καλύτερα της Μήλου!

Στην καρδιά των Πολλωνίων της Μήλου, βρίσκουμε το «Deck Coffee – Brunch – Cocktails», ένα δροσερό μέρος με απέραντη θέα στη θάλασσα, στην μαγευτική παραλία, η οποία βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά!

Στο «Deck Coffee – Brunch – Cocktails» θα νιώσετε σαν το σπίτι σας, με μια ιδιαίτερη όμως γοητεία, με χαμόγελο και την καλύτερη υποδοχή από το προσωπικό. Τι ομορφότερο για να απολαύσετε μαζί με τον υπέροχο χώρο του και το εξαιρετικό μενού του!

deck pollonia milos 2023 min

Ξεκινήστε την ημέρα σας απολαμβάνοντας περισσότερες από 30 επιλογές πιάτων, χειροποίητα pancakes, νόστιμα ζουμέρα burgers φτιαγμένα από φρέσκο κιμά, καθώς και πλήθος φρούτων και λαχανικών από τοπικούς παραγωγούς!

deck pollonia milos 2023b min

Η ημέρα όμως δεν τελειώνει εδώ! Στο όμορφο μπαλκόνι του «Deck Coffee – Brunch – Cocktails», την ώρα που ο ήλιος πέφτει, κοιτάζοντας την υπέροχη θέα ακριβώς μπροστά από την θάλασσα μπορείτε να δοκιμάσετε ονειρεμένα cocktails & drinks από το ανανεωμένο του menu!

deck pollonia milos 2023a min

Θα βρείτε πολλές επιλογές signature & classic cocktails που θα σας ταξιδέψουν σε μία έκρηξη γεύσης και συναισθημάτων!

Μην το σκέφτεστε δύο φορές! Εάν είστε λάτρης του φαγητού ή του cocktail ξέρετε πλέον που θα μας βρείτε! Σας προσκαλούμε να έρθετε στο σπίτι μας ... Το σπίτι σας!

deck pollonia milos 2023c min

Welcome on board @Deck Coffee – Brunch – Cocktails!

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook / Follow Us on facebook…

Ακολουθείστε μας στο instagram / Follow Us on Instagram…

deck pollonia milos 2023d min