Ανακοινώσεις Δήμου

O Δήμος Μήλου διεκδικεί την αλλαγή του νόμου για την κατάρτιση των Δασικών Χαρτών.

dimos-logo2016

Την Δευτέρα 21/01/2019 έγινε στην Αθήνα κοινή Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελου, των τοπικών βουλευτών, πολλών Δημάρχων και Αυτοδιοικητών του Νοτίου Αιγαίου, του Έπαρχου Μήλου κ. Νικόλαου Βενάκη και της Αντιδημάρχου Μήλου κας Ζαμπέτας Τούρλου, σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται για τους νησιώτες με την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μήλου με ομόφωνη απόφαση του (Αρ. Αποφ. 250/20.12.2018) από την πρώτη στιγμή αντέδρασε και συντάχθηκε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Με σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης αναφέρει:

«Οι Δήμοι και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από κοινού αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε το συνταγματικό δικαίωμα των νησιωτών στην ιδιοκτησία. Βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας προκειμένου να τους ενημερώσουμε και να πράξουμε τα δέοντα για την προστασία των περιουσιών τους».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.