Λιμενικό Ταμείο

Συνεδρίαση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου την Πέμπτη 3/1 - Αναλυτικά τα θέματα.

limeniko-milou700 Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο σας προσκαλεί την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στις 7.00 το απόγευμα στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω 7 θέματα: Έγκριση πρακτικού κατανομής θέσεων ελλιμενισμού Αδάμαντα – Πολλωνίων για το 2019 Τροποποίηση της υπ’αριθ.21/2018 απόφασης ΔΣ ΔΛΤ Μήλου Αποδοχή του έργου του Δήμου Μήλου με τίτλο:«Τσιμεντοστρώσεις Δρόμων έτους 2017» λόγω επέκτασης χερσαίας ζώνης.

Η Μήλος στην Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού «ΒΟΟΤ 2019».

boot2019Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού «ΒΟΟΤ 2019» που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 19 έως 27 Ιανουαρίου 2019.Είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση σε επισκεψιμότητα παγκοσμίως (250.000 επισκέπτες) για την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού και της προβολής των λιμένων-προορισμών.Παρακαλούνται όσοι δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και στον θαλάσσιο τουρισμό και επιθυμούν...

Περισσότερα...

Παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων μόνιμου ελλιμενισμού.

limeniko-milou700 Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου ενημερώνει ότι παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων μόνιμου ελλιμενισμού για το έτος 2019 έως και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018. Το έντυπο προς συμπλήρωση βρίσκεται αναρτημένο στο site του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου (www.milosport.gr - Aρχείο _ Αιτήσεις/Λιμενικά Τέλη) Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στην Γραμματεία του Δήμου.

Συνεδρίαση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου την Δευτέρα 3/12 - Αναλυτικά τα θέματα.

limeniko-milou700Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο σας προσκαλεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω 7 θέματα:1.4η αναμόρφωση προϋπολογισμού ΔΛΤΜ έτους 20182.Λήψη απόφασης για συμμετοχή του ΔΛΤΜ στην έκθεση «ΒΟΟΤ» που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας 19-27.01.20193.Λήψη απόφασης για υπόδειξη κατάλληλου χώρου στη χερσαία ζώνη λιμένα Αδάμαντα για την στέγαση των υπηρεσιών του...

Περισσότερα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.