Λιμενικό Ταμείο

Η Μήλος στην Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού «ΒΟΟΤ 2019».

boot2019

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιου Τουρισμού «ΒΟΟΤ 2019» που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 19 έως 27 Ιανουαρίου 2019.

Είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση σε επισκεψιμότητα παγκοσμίως (250.000 επισκέπτες) για την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού και της προβολής των λιμένων-προορισμών.

Παρακαλούνται όσοι δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και στον θαλάσσιο τουρισμό και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση,  να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του ΔΛΤ Μήλου, κ. Ξενάκη Νικόλαο (τηλ.6944587574) καθώς και όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν αλλά επιθυμούν να αποστείλουν έντυπα προβολής της  επιχείρησής τους.  

Η συλλογή των εντύπων θα πραγματοποιείται σε συνεννόηση με τον κ. Ξενάκη το αργότερο έως 30/12/2018.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.