Μήλος

Δήμος Μήλου

Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Μήλου την Παρασκευή 13/12 - Αναλυτικά τα θέματα

Καλούνται τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής σε συνεδρίαση την Παρασκευή 13/12/2019 και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων"

1.Αποτίμηση πρόσφατων τουριστικών εκθέσεων

2.Κατάρτιση προγράμματος τουριστικής προβολής Δήμου για το 2020

3.Επιλογή συμβούλου σε θέματα τουριστικής προβολής

4.Έκδοση Γεωλογικού και Ηφαιστειολογικού Οδηγού

Συνεδρίαση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου την Παρασκευή 13/12

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο σας προσκαλεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 8.15 το απόγευμα στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα για να συζητηθούν από το Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ. ΜΗΛΟΥ και να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:

1.Ορισμός εκπροσώπου του ΔΛΤΜ στην Επιτροπή θαλασσίων μέσων αναψυχής.

2.Ορισμός εκπροσώπου του ΔΛΤΜ στην Επιτροπή καθορισμού πολυσύχναστων παραλιών.

3.Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και ορισμός υπεύθυνου- χρήστη.

4.Αίτηση παραχώρησης κοινόχρηστου παραλιακού χώρου στην κ. Μarinova Marina.

5.Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος ΔΛΤΜ έτους 2020.

6.Αναπροσαρμογή φόρων, τελών, δικαιωμάτων

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δήμου Μήλου την Τρίτη 10/12

Καλούνται τα μέλη της Eπιτροπής Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μήλου,  την Τρίτη 10/12/19 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου θα συνεδριάσει η επιτροπή περιβάλλοντος με θέματα:

Περισσότερα...

Συνάντηση Δημάρχου Μήλου με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ)

Πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μήλου, κ. Μανώλη Μικέλη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, κ.Βασίλη Σεβαστή, και τον Τεχνικό Ανάπτυξης κ.Μάρκο Καλούδη, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τις αθλητικές υποδομές της Μήλου, εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου 2021 ή 2022 που θα φιλοξενηθούν στο νησί μας.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, μέσω του οποίου θα προβληθεί διεθνώς ο τόπος μας και θα προωθηθούν τα αθλητικά ιδεώδη, σε ένα νησί που οι αθλητικοί σύλλογοι φέρουν στο προσκήνιο πρωταθλητές Ελλάδος και εξαιρετικές επιδώσεις νέων.

Η νέα Διοίκηση του Δήμου Μήλου, βάζοντας τους αθλητές σε πρώτο πλάνο, πραγματοποιεί έργα αναβάθμισης

Περισσότερα...

Εγκάρδιες ευχαριστίες από την Αλβανική Πρεσβεία στη Μήλο

Επιστολή με την οποία ευχαριστεί εγκάρδια τον δήμαρχο Μήλου Μανώλη Μικέλη και τους κατοίκους της Μήλου απέστειλε η Αλβανική Πρεσβεία, αναφερόμενη στην έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Μήλου στην πληγωμένη από τον σεισμό γειτονική μας χώρα. Συγκεκριμένα αναφέρει η Αλβανή Πρέσβης Ardiana Hobdari

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, Επιτρέψτε μου, εκ μέρους του αλβανικού λαού, να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, για την έμπρακτη υποστήριξη και συμπαράσταση που γενναιόδωρα μας προσφέρατε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας.

Εκφράζοντας την εκτίμησή μου, παρακαλώ δεχτείτε τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς το πρόσωπό σας και τους κατοίκους της Μήλου.»

Σε ιδιώτη αναθέτει ο Δήμος Μήλου την δεματοποίηση απορριμμάτων

Την ανάγκη “έξυπνης” διαχείρισης, προκειμένου να προχωρήσει η ανάθεση της υπηρεσίας δεματοποίησης απορριμμάτων, χωρίς να χρειαστεί πολύμηνη αναμονή έως την υπογραφή της ανάθεσης, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μήλου.

Το μεγάλο “κενό” που δημιουργείται από τη δημοπράτηση με διαδικασία ανοικτού διαγωνισμού, έως και την υπογραφή της ανάθεσης και τη λειτουργία του δεματοποιητή από τον ανάδοχο, προσπαθεί να αποφύγει η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Μήλου, με την υπηρεσία, να προτείνει τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού, έως ότου τελεσφορήσει ο ανοικτός, ώστε ο δεματοποιητής να συνεχίσει τις εργασίες ομαλά, χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, ένα ενδεχόμενο που εγκυμονεί σοβαρές επιπτώσεις για τη δημόσια υγεία.

Περισσότερα...

«Μήλος ματιές στο χθες» με σπάνιο φωτογραφικό υλικό (PHOTOS)

Μια νέα σελίδα η οποία θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Μήλου ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. Στο πρώτο εισαγωγικό της κείμενο η σελίδα, συνοδευόμενη από συλλεκτικές φωτογραφίες μεγάλης αρχειακής αξίας αναφέρει:

ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ - Με φροντίδα του Δήμου Μήλου

Μιά από τις δουλειές που έχει να κάνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μήλου (Φωτογραφικό Παράρτημα) είναι να «τρέξει» την εξής (χοντρικά), διαδικασία:

1.Να ζητήσει και να ζητά, διαρκώς, από τους συμπολίτες μας, φωτογραφίες παλιές, σκαναρισμένες ή μή. Σκαναρισμένες διευκολύνουν το πρόγραμμα, εάν δεν θέλουν οι κάτοχοί τους να τις αποχωριστούν.

2.Να γράφει σε λεζάντες των

Περισσότερα...

Οι Κυκλάδες στην εκλογοαπολογιστική συνάντηση του Δικτύου ΔΑΦΝΗ

Οι Κυκλάδες στην εκλογοαπολογιστική συνάντηση του Δικτύου ΔΑΦΝΗ. Από αριστερά: Ελευθέριος Καραΐσκος - Δήμαρχος Αμοργού, Γκίκας Γκίκας - Δήμαρχος Ίου, Εμμανουήλ Μικέλης - Δήμαρχος Μήλου, Σταμάτης Γαρδέρης - Δήμαρχος Κύθνου, Κωνσταντίνος Βεντούρης - Δήμαρχος Κιμώλου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ...

Συνεδρίαση Τοπικής Κοινότητας Μήλου την Δευτέρα 2/12 - Αναλυτικά τα θέματα.

Η Δημοτική Κοινότητα Μήλου προσκαλεί τους κατοίκους της, την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου για να συζητηθούν και ληφθούν από το Συμβούλιο της Κοινότητας Μήλου, αποφάσεις για τα εξής θέματα:

1.Λήψη απόφασης για την άμεση λήψη μέτρων σε εγκαταλειμμένα  κτίρια στα χωριά Πλάκα και Πλάκες.

2.Λήψη απόφασης για την προμήθεια και τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων σήμανσης στις εισόδους των οικισμών και  χώρων στάθμευσης.

3.Λήψη απόφασης για αίτημα τοποθέτησης υπόγειου κάδου απορριμμάτων στην Πλάκα και εισήγηση ρυθμίσεων για την διασφάλιση της υγιεινής στον χώρο απορριμμάτων.

4.Λήψη απόφασης για

Περισσότερα...

Νίκος Ζούλιας: «Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ να ξαναγίνει η Μήλος καθαρή!»

«Αγαπητοί συνδημότες, Για την αποδοτικότερη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Μήλου:

Περισσότερα...

Δημοφιλή

 • Δημοτικές Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα Μήλου (LIVE) +

  Με την εμπειρία, το κύρος και την εγκυρότητα του πρώτου ενημερωτικού portal της Μήλου,η δημοσιογραφική ομάδα των «Μηλέικων Νέων», θα σας μεταδώσει Περισσότερα
 • Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Μήλου παρουσία των τριών βουλευτών των Κυκλάδων +

  Με εισηγήσεις των τριών βουλευτών των Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου, Αντώνη Συρίγου και Νίκου Μανιού, πραγματοποιήθηκε χθες 2/5 με Περισσότερα
 • Μην χάσετε τις νέες προσφορές στο Alfa Market Μήλου από Τρίτη 11 Δεκεμβρίου! +

  Στο Alfa Market Μήλου στον Τριοβάσαλο οι Προσφορές δεν σταματούν κάθε μέρα! Περισσότερα
 • Νέος δήμαρχος Μήλου ο Μανώλης Μικέλης με σαρωτική νίκη! +

  Η Μήλος αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και με ποσοστό 60,72%, να εμπιστευτεί ως νέο της δήμαρχο τον επικεφαλή του συνδυασμού Περισσότερα
 • Αυτοψία των «Μηλέικων Νέων» στην παραλία της Αχιβαδόλιμνης. (PHOTOS) +

  Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μετά την καταγγελία για αλλοίωση φυσικού τοπίου στην παραλία της Χιβαδόλιμνης στη Μήλο. Περισσότερα
 • Θανάτωσαν με φόλες δεκάδες γατάκια στην Κίμωλο – Σκληρές εικόνες +

  Θλίψη και οργή προκαλούν οι εικόνες και η είδηση από την γειτονική μας Κίμωλο με τις δεκάδες θανατώσεις από δηλητηρίαση Περισσότερα
 • Μήλος – Σεζόν 2019: Όλες οι αγγελίες εποχικής εργασίας. +

  Τα «Μηλέικα Νέα» εγκαινιάζουν τη νέα τους στήλη που αφορά την εποχική εργασία στα νησιά της Μήλου και της Κιμώλου. Περισσότερα
 • Επαναληπτικές Δημοτικές Εκλογές 2019 - Τα Τελικά Αποτελέσματα Μήλου +

  Με την εμπειρία, το κύρος και την εγκυρότητα του πρώτου ενημερωτικού portal της Μήλου, η δημοσιογραφική ομάδα των «Μηλέικων Νέων», Περισσότερα
 • Ανακοίνωση ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Μήλος για Όλους» +

  Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Μήλος για όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μήλου Εμμανουήλ Μικέλη του Βασιλείου ανακοινώνει τους υποψήφιους δημοτικούς Περισσότερα
 • Ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Μήλου – Ρεθύμνου με το Olympus +

  Μια νέα γραμμή έρχεται να προστεθεί στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Μήλου, βάζοντας στο χάρτη το δρομολόγιο Πειραιά – Μήλου – Σαντορίνης – Ρεθύμνου. Περισσότερα
 • 1
 • 2

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης & την Πολιτική Απορρήτου