Δήμος Μήλου

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη χρηματοδότηση έργων του Δήμου Μήλου (PHOTOS)

Ο Δήμαρχος Μήλου, σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα, ενισχύουν τον Δήμο Μήλου με 6 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έλαβε ποτέ ο Δήμος Μήλου και αποδίδεται για την «Ανάπτυξη της υπαίθρου -Αγροτική Οδοποιία Δήμου Μήλου», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Το έργο αφορά σε τσιμεντόστρωση - ασφαλτόστρωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων που εξυπηρετούν κυρίως αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις σε είκοσι μία (21) περιοχές του Δήμου Μήλου.

Τα έργα θα πραγματοποιηθούν στην Κοινότητα Μήλου (στις περιοχές Φουρκοβούνι, Αρετή, και Φυροπόταμο - Λάμαρη), στην Κοινότητα Τρυπητής (στις περιοχές Γερακόπετρα, Κανέρια, Κόρφος

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Επιτροπής Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Δήμου Μήλου

Καλούνται τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος & Ποιότητας ζωής Δήμου Μήλου, την Παρασκευή 02/12/2022 και ώρα 19.00 να συμμετέχουν σε συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, για τη  συζήτηση του παρακάτω θέματος:

Περισσότερα...

Εορτασμός της Επετείου Εθνικής Αντίστασης στη Μήλο (PHOTOS)

Στη θέση «Βουνάλα» του Πέρα Τριοβασάλου πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο Εορτασμός της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων κατά των κατοχικών δυνάμεων.

Η επέτειος αυτή αποτελεί εκδήλωση ελάχιστου φόρου τιμής στους Ήρωες που ενώθηκαν, αγωνίστηκαν, θυσιάστηκαν, βασανίστηκαν ή έπεσαν ηρωικά στην προσπάθεια τους για ένα Ελεύθερο Έθνος, στα χρόνια της κατοχής.

Μας δίδαξαν Ενότητα, Ελευθερία και τη δύναμη του Έθνους μας.

Ας κριθούμε ως ικανοί να τα διατηρήσουμε!

Δήμος Μήλου

epeteios ethnikhs antistashs milos 2022a

Δήμος Μήλου: «Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2023»

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μήλου έδωσε στην δημοσιότητα ολοκληρωμένο το «Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2023» της Μήλου. Σε αυτό εμπεριέχονται οι στόχοι φυσικά του προγράμματος, καθώς και οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν και το κόστος αυτών σε πλήρη ανάλυση όπως μπορείτε να διαπιστώσετε. Πιο συγκεκριμένα το «Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2023»:

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ/ΣΤΟΧΟΙ
Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας και της αβεβαιότητας που πηγάζει από την παγκόσμια οικονομική, πολιτική και πολεμική πραγματικότητα, η στρατηγική τουριστικής προβολής πρέπει να εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα και να ανταποκριθεί ανάλογα και αποτελεσματικά.
Ταυτόχρονα, η αλλαγή τουριστικού μοντέλου που συντελείται

Περισσότερα...

Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας Εθνικής Αντίστασης στη Μήλο

Ο Δήμος Μήλου ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης στη Μήλο που αφορά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της 27ης Νοεμβρίου προβλέπεται:

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Λιμενικού Ταμείου Μήλου την Τετάρτη 30/11 - Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να συμμετέχετε, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα, που θα διεξαχθεί δια ζώσης, την 30η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 για λήψη αποφάσεων.

Περισσότερα...

Διακοπή υδροδότησης λόγω σοβαρής ζημιάς στη μονάδα αφαλάτωσης

Μετά την τελευταία κακοκαιρία, δημιουργήθηκε σημαντική ζημιά στη μονάδα αφαλάτωσης της Αιολικής Μήλου.

Για το λόγο αυτό, η υδροδότηση του νησιού θα διακοπεί για διάστημα περίπου 2 ημερών.

Θα ακολουθήσουν νεότερες ενημερώσεις για την εξέλιξη του θέματος.

Δήμος Μήλου

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου την Παρασκευή 25/11 – Αναλυτικά τα θέματα

Καλείσθε να προσέλθετε στη ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 25η του μηνός Νοεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ ΤΗΝ 25η /11/2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 7180/21-11-2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ ΤΗΝ 28η /11/2022

Περισσότερα...

Αίτημα του Δήμου Μήλου για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Μήλου

Επιστολή με αιτήματα την προσθήκη δρομολογίου πλοίου που να εξυπηρετεί τη σύνδεση Πειραιά-Μήλου-Κρήτης, καθώς και την επαναπροσέγγιση της Μήλου από πλοίο των εταιριών ΑΝΕΚ Lines ή Blue Star Ferries ή Μινωικών Γραμμών απέστειλε ο Δήμος Μήλου με αποδέκτες:

Περισσότερα...

Συνεδρίαση Τοπικής Κοινότητας Μήλου την Παρασκευή 18/11 - Αναλυτικά τα θέματα

Τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Μήλου καλούνται να προσέλθουν στη δημόσια, ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μήλου που θα διεξαχθεί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου Μήλου την 18η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης σίτισης αδέσποτων ζώων και λήψης μέτρων για την καθαριότητα και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Μήλος, 14/11/2022

Ο Πρόεδρος του  Συμβουλίου

Κοινότητας Μήλου

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ