Δήμος Μήλου

«Λόγω των Άγιων αυτών ημερών, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη όλων για οικογενειακές στιγμές και εκδρομές στο όμορφο νησί μας. Δυστυχώς, στα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση δεν εξαιρεί τις εορτές του Πάσχα, για ευνόητα αναγκαίους λόγους.

Η αυστηρότητα ελέγχων, η καθολική εφαρμογή της αναγκαίους και η ατομική πειθαρχία είναι τα στοιχεία που καλούμαστε να διαφυλάξουμε. Ήδη, οι προσπάθειες που καταβάλλονται τόσο από τους πολίτες, όσο και από την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε, εφόσον η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και τα αποτελέσματα της, ως στιγμήν, τα καλύτερα δυνατά.

Απευθύνω έκκληση σε όλους σας, να μην εφησυχάσουμε λόγω των ημερών. Να διατηρήσουμε μεν τα έθιμά μας (όπως το ψήσιμο του οβελία) αλλά ΑΥΣΤΗΡΑ οικογενειακά στο σπίτι μας, χωρίς συναθροίσεις επιπλέον συγγενών ή φίλων.

Μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε γρηγορότερα τη δύσκολη κατάσταση στην οποία υποβαλλόμαστε όλοι. Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα που έχουν εκδοθεί από την Κυβέρνηση. Μένουμε στο σπίτι, διασφαλίζοντας την υγεία όλων όσων αγαπάμε. Με την ελπίδα οι επόμενες ημέρες να μας βρουν δυνατότερους & υγιείς και στις ερχόμενες γιορτές να είμαστε όλοι μαζί ξανά, Σας εύχομαι Καλό & Ευλογημένο Πάσχα!»

Εμμανουήλ Μικέλης
Δήμαρχος Μήλου