Δήμος Μήλου

Οι εθελοντικές εργασίες καθαρισμού των οικισμών της Κοινότητας Τρυπητής, όπως έχει ομόφωνα αποφασιστεί από το πενταμελές συμβούλιο της, έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι δράσεις θα αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους της κοινότητας και περιλαμβάνουν:

1.Καθαρισμό δρόμων, πλατειών, μονοπατιών, κήπων κλπ.

2.Βαψίματα τοίχων, αρμών, δρόμων (ποδαριές) κλπ.

Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα έχουν γίνει τα εξής:

- Καθαρισμός του δρόμου προς Κλήμα από τον Νικόλα Ανδρουλιδάκη (Άστακας).
- Καθαρισμός παιδικής χαράς Τρυπητής από τον Σπύρο Κεντρωτά.
- Καθαρισμός του δρόμου απο Παναγία Τουρλιανή έως και διασταύρωση προς Κλήμα από ομάδα εθελοντών έπειτα από το κάλεσμα της Κοινότητας ( Σταύρος Σωτηρόπουλος, Άννα Μαρκιού, Αντώνης Τσιριγωτάκης, Τερζάκης Μάνος).
- Καθαρισμός στενού από οικία Σταμάτη Πρεβενά πρός οικία Μενέλαου Μαρκαντώνη, από ομάδα εθελοντών έπειτα από το κάλεσμα της Κοινότητας (Αντρέας Βήχος, Σταματία Ξυδού).

Η Δημοτική Κοινότητα Τρυπητής ευχαριστεί πολύ όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζει στη συμμετοχή ακόμα περισσότερων, με σκοπό την προετοιμασία των οικισμών για τον εορτασμό του Πάσχα. Η προσπάθεια της Δημοτικής Κοινότητας Τρυπητής για την οργάνωση αντίστοιχων ενεργειών θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες....

Η πρώτη δράση, καιρού επιτρέποντος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου. Σημείο συνάντησης το κτίριο της Κοινότητας Τρυπητής.

Ταυτόχρονα την Παρασκευή 6 Μαρτίου ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της λειτουργίας του αντλιοστασίου στην περιοχή Καλυβάκι Τρυπητής. Πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση αντλιών και έλεγχος - επιδιόρθωση του ηλεκτρονικού κυκλώματος της εγκατάστασης.