Δήμος Μήλου

«Αξιότιμε κύριε Δαμουλάκη, Διαβάζοντας τη δημόσια επιστολή σας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, διαπιστώνουμε για ακόμη μια φορά εμπαιγμό της νοημοσύνης των δημοτών που διοικήσατε 9 έτη.  

Έξυπνα διατυπωμένη η δημόσια τοποθέτησή σας με τη συγκεκριμένη επιστολή,  αλλά εάν ο στόχος της είναι να ενημερώσει ορθά τους δημότες για δήθεν κακώς κείμενα, παρακαλείσθε όπως εξηγήσετε στους δημότες τους λόγους που ενώ το 2016 συζητήθηκε το θέμα της αναφερόμενης εγκατάστασης στον Καστανά από την Επιτροπή Περιβάλλοντος στην οποία παρεστήκατε και ψήφισε ομόφωνα αρνητικά ως προς την εγκατάσταση, για ποιο λόγο δεν προχώρησε η νόμιμη διαδικασία της ενημέρωσης και της λήψης απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο (;).

Προφανώς το δημοτικό συμβούλιο δεν πιστώνεται δικαστικού ρόλου ώστε να αποδώσει ευθύνες ανεύθυνων καταστάσεων διοίκησης. Ο στόχος της Συνεδρίασης ήταν να αποφασιστούν από κοινού οι εξουσιοδοτημένες ενέργειες αποτροπής της εν λόγω εγκατάστασης.

Ευτυχώς ή δυστυχώς για εσάς, ο κόσμος δικάζει και καταδικάζει κάθε υποφαινόμενη πολιτική που μας οδηγεί σε αδιέξοδες κατάστασης άστοχης ηγεσίας. Κρίνει εκ του αποτελέσματος τα πεπραγμένα. Τα δικά σας κρίθηκαν προ πολλού, εφόσον το πολυσυζητημένο θέμα δεν καταφέρατε να το ανακόψετε.  Λυπηρό! 

Οι απαντήσεις θα δοθούν μόλις μας επιτραπεί να κοινοποιήσουμε τα επίσημα έγγραφα των κινήσεων μας, κινήσεις που σαφώς έπρεπε να είχαν δρομολογηθεί και περατωθεί κατά τη δική σας θητεία. 

Κύριε  Δαμουλάκη, 

Είναι στη διάθεσή σας τα επίσημα έγγραφα που στάλθηκαν στο Δήμο κατά τα έτη 2013, 2016 και 2019 και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε περί αυτών, εφόσον επί της θητείας σας, προφανώς, δεν προλάβατε να τα δείτε.

Σας ευχαριστούμε για την απόλυτη κληρονομιά αστοχιών που δωρίσατε έπειτα από 9 έτη διοίκησης!»

Ο Δήμαρχος Μήλου

Μανώλης Μικέλης