Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Με ιδιαίτερη χαρά, προσκαλούμε τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς της Κιμώλου στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 2 Αυγούστου, στην Πλατεία Σωτήρος, 21.0-23.00, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων – Έμφυλη Βία: Μην Προσπερνάς».

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κιμώλου, κ. Βεντούρης Κωνσταντίνος και εκπρόσωποι του Κέντρου Κοινότητας Π.Ε. Μήλου.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες γύρω από την Έμφυλη Βία» από την Αριστέα Γκιρλέμη, Κλινική Ψυχολόγο, Msc, PhD(c), Eκπαιδεύτρια, μέλος της Εκπαιδευτικής Ομάδας Έργου «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στα νησιά των Κυκλάδων».

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με την προβολή της ταινίας «Αρκετά!» η οποία θίγει το θέμα της έμφυλης βίας.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σύνδεσμο: 

Το έργο «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του SolidarityNow, στοχεύει στην εκπαίδευση του πληθυσμού των Κυκλάδων σε θέματα ισότητας των φύλων, καθώς και στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη φύση, διασπορά και έγκαιρη πρόληψη περιστατικών έμφυλης βίας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ: https://gbvcyclades.epapsy.gr/

ΕΠΑΨΥ – Κίμωλος