Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Επιστολή διαμαρτυρίας του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κιμώλου με την επωνυμία «Κίμωλος - Νέα Πορεία Εμπρός» Ιωάννης Μ. Βεντούρης προς την Διεύθυνση Κοινωφελών Υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και σε οποιονδήποτε άλλο αρμόδιο φορέα ή αρχή.

Υπ’ όψιν κ. Πετρούλας Αποστολάκη και κ. Α. Ζερβάκη

ΘΕΜΑ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΜΩΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΚΙΜΩΛΟΣ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΜΠΡΟΣ» ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΕΠΙΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΝΠΙΔ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΦΕΝΤΑΚΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΚΙΜΩΛΟΥ» ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΠΑΡΑΦΩΡΑ ΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΦΕΝΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή διαμαρτυρίας του Ιωάννη Μ. Βεντούρη επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κίμωλος – Νέα Πορεία Εμπρός»…