Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Επιστολή με την οποία εκφράζει την δυσαρέσκεια του Δήμου Σερίφου και την ανησυχία του για τα δρομολόγια των πλοίων της Zante Ferries προς τις Δυτικές Κυκλάδες απέστειλε στη ναυτιλιακή εταιρία ο Αντιδήμαρχος Σερίφου Στυλιανός Λιβάνιος. Στην επιστολή του ο Δήμος Σερίφου, νησί της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου, αναφέρει:

«Ως Δήμος Σερίφου, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός, ότι ακόμα δεν έχετε δημοσιεύσει τα δρομολόγια για τη θερινή περίοδο, δεδομένου ότι ήδη, πολλοί ταξιδιώτες προγραμματίζουν τις διακοπές τους. Η μη δημοσίευση των δρομολογίων αποτελεί τροχοπέδη, τόσο στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών που εξυπηρετείτε, όσο και σε εσάς εταιρία έναντι του ανταγωνισμού.

Παράλληλα, παρ’ ότι αναγνωρίζουμε ότι η εταιρία σας δραστηριοποιείται στις Δυτικές Κυκλάδες και προσφέρει αξιέπαινο έργο στα νησιά που εξυπηρετεί, εν τούτοις είναι ανησυχητικό το γεγονός της μη εκτέλεσης δρομολογίων, όπως έγινε πρόσφατα, την Παρασκευή 17/01/2020, την στιγμή μάλιστα που δεν υπήρχε σχετική έκδοση απαγορευτικού.

Κατόπιν όλων αυτών, ευελπιστούμε στη συνέπεια σας ως προς την εκτέλεση των δρομολογίων, ώστε να μη δημιουργούνται απροσδόκητες αλλαγές στο πρόγραμμα των ταξιδιωτών. Επίσης, θα ήταν καλό, να δημοσιεύσετε σύντομα τα θερινά δρομολόγια, ώστε να μπορούν να οργανώσουν τα ταξίδια τους και το πρόγραμμά τους οι παραθεριστές.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας, καθώς και για τις ενέργειες σας!»