Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΜΩΛΟΥ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΜΩΛΟΥ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΝΤΟΥΡΗ

Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΩΣΤΟΣΟ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΚΙΜΩΛΙΑΤΩΝ.  

ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Γ. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ???  ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΚΙΜΩΛΟΥ, ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ??? ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ??? Η ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΩΣΤΕ  ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ??? ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΟΥΝ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ;;;; ΙΣΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Γ.ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ, ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΙΜΩΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ,ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ, ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗ ΚΙΜΩΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΚΙΜΩΛΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΕΡΩΤΑΤΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ Γ. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΑΜΑ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΤΗΣ ΚΙΜΩΛΟΥ.

 ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ???

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ Γ. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒIOKA ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ, 205.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 1996, ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Θ.ΜΑΚΓΑΝΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ META ΑΠΟ 14-16 ΧΡΟΝΙΑ OΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ 1994,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΦΘΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Θ.ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗ,ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ VIOKA ΚΙΜΩΛΟΥ . ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ Γ.ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ??? ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ  ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 1996 ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 205.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ  ΤΟΥ 1994.

ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΚΥΡΙΟΥ Γ.ΒΕΝΤΟΥΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ Θ.ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ,- ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΡΣΑΙΟΣ-ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ- ΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ, ΩΣΤΕ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 1994, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΚΤΑΜΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 205.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ.

 ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΔΕ, ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ [88.500] ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΜΩΛΟΥ ΤΟ 2011 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ /ΥΠΕΚΑ, ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒIOKA ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ,ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΕΣ, ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΦΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΥΤΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ  ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΜΩΛΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΗΘΕΙ.

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

 ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ   20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΚΙΜΩΛΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ Γ. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ???

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΚΥΡΙΕ Γ. ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ,  ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ,  [ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ] ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΣ,ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΙΜΩΛΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΤΟΥΡΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Κ.Λ.Π. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKO. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ??

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΗΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΟΝ  ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ, ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ????

ΚΥΡΙΕ Γ.ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΟΤΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ.!!                                                                                                      

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΜΩΛΟΥ, ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ, ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ Γ.ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Θ.ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΑΞΙΟΙ, ΝΑ ΡΥΘΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΣΤΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙΜΩΛΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ  ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ  ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ.

ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ??? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ??? ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ.

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Κ.ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕ ΣΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Θ. ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΨΑΘΗΣ, ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ???   

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ  Γ. ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Θ.ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗΣ  ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤΕ Ι!! ΦΡΕΝΑΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΜΩΛΟΥ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ!!!!       

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ  ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 17-04-2019