Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Με το μήνυμα «Κανένας Μόνος» ο Δήμος Σερίφου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε για την υποστήριξη των ανθρώπων που δοκιμάστηκαν από τις φωτιές, συγκέντρωσε εφτά παλέτες με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ζωοτροφές, φάρμακα κ.ά. για τις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας.

Ο Δήμαρχος Σερίφου, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους δημότες, τους συλλόγους, τους φορείς αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα για τη συλλογή βοήθειας. Με τον Δήμαρχο του νησιού να δηλώνει ότι  «Ο Δήμος Σερίφου δεν θα σταματήσει ποτέ να σκέφτεται και να βοηθάει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.»

Παράλληλα, ο Δήμος Σερίφου θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Γεροντάρη Μανώλη και τον κ. Λιβάνιο Κωνσταντίνο για τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων την Αθήνα. Ήδη τις τέσσερις παλέτες έχουν φτάσει στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας. Τους μικρούς μας εθελοντές Γιάννη και Μάρκο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Σεριφίων κ. Κουζούπη Αντώνη και την κα. Ρώτα Αικατερίνη που ανέλαβε απ’ την πρώτη στιγμή τον συντονισμό της όλης προσπάθειας ώστε το ''Κανένας Μόνος'', να μετουσιωθεί στην πράξη και να είμαστε όλοι μαζί και σε αυτές τις δύσκολες δοκιμασίες.

serifos dimos pyropliktoi 2021b

serifos dimos pyropliktoi 2021a