Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Στην αποστολή πολυμηχανημάτων στα Δημοτικά Σχολεία της Ανάφης, της Θηρασιάς, της Σικίνου, της Φολεγάνδρου και της Κιμώλου προέβη ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο και τη στήριξή του στις τοπικές κοινωνίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας, κατόπιν επικοινωνίας που είχε με τους Δημάρχους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων των παραπάνω νησιών, ενημερώθηκε για τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν τα σχολεία σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ο κ. Φόρτωμας, δίνοντας σταθερά προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν τα σχολεία, προέβη άμεσα στην αγορά και διάθεση των εν λόγω πολυμηχανημάτων, τα οποία θα διευκολύνουν την καθημερινότητα δασκάλων και μαθητών, αλλά και τις υπόλοιπες ανάγκες των σχολείων.

Σε συνέχεια της προσφοράς στα σχολεία των Κυκλάδων, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Η εκπαίδευση είναι ένα από τα πολυτιμότερα εχέγγυα για το μέλλον των παιδιών μας. Οφείλουμε να βοηθούμε με κάθε τρόπο, ώστε τα σχολεία να έχουν όλα τα απαραίτητα, για να διευκολύνονται τόσο οι δάσκαλοι, όσο και τα παιδιά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεισέφερα και εγώ σε αυτή την προσπάθεια, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι και ενισχύοντας τα δημοτικά σχολεία της Ανάφης, της Θηρασιάς, της Σικίνου, της Φολεγάνδρου και της Κιμώλου με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, που θα διευκολύνει τόσο τις παραδόσεις, όσο και γενικά τη λειτουργία τους».

Φίλιππος Φόρτωμας

Βουλευτής Κυκλάδων