Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» σας καλεί να αναδείξτε με την Ψήφο σας την Πρωτοβουλία της στον Εθνικό Διάλογο ως Πρεσβευτές στα Βραβεία «Bravo Sustainability Awards» Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» ΑΜΚΕ, είναι υποψήφια στην Θεματική ενότητα «Κοινωνία» στα βραβεία «Bravo Sustainability DialogueAwards»

H Πρωτοβουλία φέρει τον τίτλο: «Η Συνεισφορά του «Cine Καλησπερίτης» στην Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη συνδέοντας την 7η τέχνη με τον περιβαλλοντικό πολιτισμό».

Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μας ψηφήσετε! Για την εγκυρότητα της ψηφοφορίας, απαιτούνται το ονοματεπώνυμο, το προσωπικό σας email καθώς και η ένταξη σας σε ηλικιακή και επαγγελματική ομάδα:

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting?a=5&b=5&fbclid=IwAR1N3sP7MXf_KoVVWn58BNHd7JSyG8sLP-uxavd5gupO6kAKRTXx_OSADbA

Ο Θεσμός «Bravo Sustainability Awards» αποτελεί τον μεγαλύτερο κοινωνικό διάλογο για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης που αναπτύσσεται στη χώρα μας, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Φορείς – Επιχειρήσεις – Τοπική Αυτοδιοίκηση & Κοινωνία Πολιτών.