Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

H Σέριφος, το νησί με την αναλλοίωτη φυσική ομορφιά στο πέρασμα των χρόνων είναι και φέτος έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της. Ο Δήμος Σερίφου κινούμενος αποφασιστικά, έχει φροντίσει να προστατέψει υγειονομικά τη Σέριφο, το νησί χωρίς κανένα κρούσμα, με τη δημιουργία δεκατριών απολυμαντικών σταθμών από το λιμάνι έως και την είσοδο κάθε οικισμού.

Η ολοκλήρωση της δημιουργίας των απολυμαντικών σταθμών το Σάββατο 14 Ιουνίου,  αποτελεί ένα ακόμα μέτρο πρόληψης, συμπληρώνοντας ένα σύνολο δράσεων, για την αποφυγή κάποιου κρούσματος ώστε μπορεί ο επισκέπτης του νησιού, να απολαύσει όπως πάντα τη Σέριφο, να ανακαλύψει τις 72 μη οργανωμένες παραλίες του νησιού, την ιστορία του νησιού στα Μεταλλεία της Σερίφου και να περιηγηθεί στην πιο γραφική Χώρα των Κυκλάδων.

Όλα τα καταλύματα είναι μικρά, οικογενειακά, με ανεξάρτητες αυλές και χωρίς κοινόχρηστους χώρους. Ενώ το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες του, όπως πάντα.

serifos monh taxiarxwn1

Γιατί εμάς στη Σέριφο αυτή είναι η επιλογή μας και πριν την υγειονομική κρίση. Να έχουμε ένα νησί χωρίς οργανωμένες παραλίες, με μικρούς χώρους εστίασης, μυημένους στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με τα σοκάκια και τα μονοπάτια του νησιού μας, να σε ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή.

Ο Δήμαρχος Σερίφου, κ. Ρεβίνθης Κων/νος, επισήμανε ότι «Με τη δημιουργία των απολυμαντικών σταθμών, ο επισκέπτης είναι ελεύθερος να ζήσει την εμπειρία της Σερίφου, χωρίς ανησυχία» ενώ με τη σειρά του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Τουρισμού, Λιβάνιος Στέλιος, δήλωσε ότι: «Στη Σέριφο πρωταγωνιστής είναι το τοπίο, για να ζήσεις το καλοκαίρι και φέτος, όπως το ονειρεύεσαι. Άφοβα με αυτούς που αγαπάς!»

#serifos2020 #metaximas

Δήμος Σερίφου