Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Επιστολή με αίτημα την παράταση των δρομολογίων των ταχυπλόων της και για τον μήνα Νοέμβριο απέστειλε στην ναυτιλιακή εταιρία Seajets ο Δήμος Σερίφου. Πιο συγκεκριμένα με θέμα «Παράταση Δρομολογίων Δυτικές Κυκλάδες» ο Δήμος Σερίφου αναφέρει:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την από 28/09/2021 επιστολή σας, με την οποία μας ενημερώσατε επίσημα για την παράταση των δρομολογίων της εταιρίας σας, διαθέτοντας μάλιστα τρία ταχύπλοα πλοία στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων έως και τις 31/10/2021, το οποίο συνιστά μία έμπρακτη υποστήριξη τόσο των κατοίκων, επισκεπτών όσο και των επιχειρηματιών των νησιών μας.

Θα θέλαμε ωστόσο, να εξετάσετε το ενδεχόμενο να υπάρξουν δρομολόγια, έστω και μειωμένα και για το μήνα Νοέμβριο. Είναι ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων όχι μόνο της Σερίφου αλλά εν γένει των κατοίκων της γραμμής των Δυτικών Κυκλάδων.

Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε όμως την παράταση των δρομολογίων έως και τις 09 Νοεμβρίου, για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν προσκυνητές και κάτοικοι της Σερίφου, που θα θελήσουν να έρθουν στο νησί για την εορτή των Ταξιαρχών.

Ευχαριστούμε θερμά για την παράταση των δρομολογίων και ελπίζουμε όπως εξετάσετε το αίτημα μας για την περαιτέρω πραγματοποίηση δρομολογίων για το μήνα Νοέμβριο.

Με εκτίμηση,

Λιβάνιος Στυλιανός

Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Τουρισμού Σερίφου»