Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Ο Δήμος Κιμώλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στα αδέλφια Γεώργιο και Βίκυ Ρούσσου για τη σημαντική δωρεά που πραγματοποίησαν για να καλύψουν ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Κιμώλου, εις μνήμη του πατέρα τους και συμπατριώτη μας Ιακώβου Ρούσσου, ο οποίος αγαπούσε και ξεχώριζε την Κίμωλο, είχε προσφέρει πολλά και επιθυμούσε πάντα την πρόοδο του νησιού για το καλό των κατοίκων μας.

Η οικογένεια σε συνεννόηση με το Δήμο ανέλαβε τα έξοδα αγοράς, μεταφοράς και εγκατάστασης μιας γεννήτριας CATERPILLAR εφεδρικής λειτουργίας σειράς ΨΑΤΟΔΕΣ0ΨΝΒΟΟ476, ονομαστικής ισχύος 50 KVA/40EKW καθώς και μιας γεννήτριας CAT A177314 εξοπλισμένης με πίνακα ελέγχου και λειτουργίας GCCP 1.1, με ενσωματωμένο φορτιστή μπαταρίας, ενσωματωμένη δεξαμενή καυσίμου, σιγαστήρα εξάτμισης, ηχομονωτικό κουβούκλιο, ασφαλειοδιακόπτη ισχύος και έναν καινούργιο πίνακα μεταγωγής 100 A/AC1, για την κάλυψη της ηλεκτροδότησης του Ιατρείου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση για την προστασία της γεννήτριας αλλά και για την ασφάλεια από κάποιο πιθανό ατύχημα κατασκευάστηκαν τσιμεντένια βάση, προστατευτικό ανοξείδωτο πλέγμα και σκέπαστρο, δαπάνη που καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από την οικογένεια.

Τέλος για τον εκσυγχρονισμό του ιατρείου προσέφεραν ένα καινούργιο εκτυπωτικό πολυμηχάνημα Laser HP 178 και ένα πλυντήριο ρούχων 8 kg UNITED.

Σας ευχαριστούμε και εκτιμούμε την ευγενική και κοινωνικά ευαίσθητη ανταπόκρισή σας στις ανάγκες του νησιού μας για την συνεισφορά σας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά τον ευαίσθητο τομέα της υγείας των συμπατριωτών μας. Χαιρόμαστε που άνθρωποι σαν εσάς είναι κοντά μας, υποστηρίζουν και είναι αρωγοί στο έργο μας για το καλό του τόπου μας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Ο Δήμαρχος Κιμώλου

Κωνσταντίνος Εμμ. Βεντούρης